Oma blogiluettelo

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Viikonloppuna ARRL DX contest SSB-osa

Ei ole aamuisin Pacifikilta 5W0, KH7 tai ZK3 12 m cw:llä täällä kuulunut tuolta etelästä näitä ovat workkineet. Iltaisin on V63MY iota OC-260 pihissyt 7011,5 ja otti 2 upista, aamuisin on ollut ssb tarjolla V63TO toimesta monella bandilla, ssb signaali on vaan ollut heiveröinen joten lukeminen on ollut siinä ja siinä. Siinä sen eron huomaa cw ja ssb välillä toista juuri lukee ja toista ei , he ajavat samalta asemalta.

Myös VP6AL on ilmestynyt 14260, on varsinainen pileupin workkija, numeroittain taajuudelta Eurooppaa. Tuloksena varsinainen sotku, taajuus turhautuneita täynnä, koska yhteydet pelkää tankkaamista ja yhteysvauhti korkeintaan yksi yhteys kahdessa kolmessa minuutissa saatiin läpi. Olisi edes uppi käytössä mutta ei, nämä jatkuvasti päälle huutajat haitaa pahasti heiveröisen signaalin kuuntelua. Ja vaikuttaa että osa kutsuu vaikka ei edes kuule asemaa.

Voisi kysyä, pitääkö tuonne saakka mennä harjoittelemaan sujuvaa pileuppi työskentelyä.
Sellainen pileuppi(tässä tapauksessa kaaos) kuin sen pitäjä- valitettavasti.
http://www.qrz.com/db/VP6AL

VK9C/NL8F on saanut uuden kutsun käyttöön VK9CF ja ainakin 14171 maisemissa on EUta kiusannut kehnolla signaalilla, koska linukka on antanut savumerkin ja focus näyttää olevan jenkkilä.

5W0YA 5W0OU ovat purjehtineet ZK3 ja ovat sieltä jo olleet äänessä kutsuilla ZK3YA ja ZK3OU.

Perjantai aamuna SFI oli taas noussut 81 ja R-indeksi 40, joten taitaa tulla hyvät jenkkikelit viikonlopun jenkkikisaan. Nyt optimistina ennustan että 10 m workitaan täältäkin jenkilää kisassa, ei ehkä keppi vastaan keppi asemille, mutta ne ison ERP omaavat asemat sen voi tehdä.

Linkkit

Kiinalaisia viisauksia 16/09 - Markkinointi & Mainonta
http://www.marmai.fi/konttinen/article380632.ece

Hitauden vallankumous tulee - oletko valmis? Hidas Häme Häme yle.fi
http://www.yle.fi/alueet/hame/hidas_hame/2010/03/hitauden_vallankumous_tulee_-_oletko_valmis_1463220.html


Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: