Oma blogiluettelo

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Länsi-Saharan mahdollisesti puuttuva telehallintoteltta

5C2SG/P ilmoittaa olevansa AF-068, minun iota listan mukaan kysymys on S0 (sakari nolla ) joka Länsi Sahara DXCC-listan prefiksi ja prefiksin 5C2 taas kuuluu Marokolle. En tiedä onko tässä mitään ongelmaa, mutta ainakin selvä epäjohdonmukaisuus, vain onko sitäkään koska Marokko näyttää miehittäneen Länsi-Saharaa jo jonkin aikaa. En tunne Länsi-Saharan hallintoa, joten en sano mitään, jos EU ei ole sitä teltta projektia vielä tukenut tarpeeksi ja kyseinen telehallinnon teltta on vielä hankkimatta, ehkä menettely täyttää paikalliset kriteerit.
http://ipsnews.net/news.asp?idnews=50474

CE0Y/LA9SN oli illalla paikalliseen auringonlaskun aikana 24900.0 paikkeilla tarjolla, ei tänne tullut kuin kutsuvien asemien merkkejä. Tosin A-indeksi oli taas noussut 9 ja jenkkiäkään ei iltasella kuulunut ja heidän yli siinä olisi pitänyt ajaa. Myöhemmin en suoraan pohjoiseen tosin biimannut olisiko sieltä mitään tullut, epäilyni oli niin vahva etten sitä suuntaa edes kokeillut.

VP8LP tuli taas tapansa mukaan 12m ssb, samoihin aikoihin puolentunnin verran luettavasti ja piti kuten tavallista GM, GW ja G asemien kanssa pitkiä rupattelu yhteyksiä

Paljon odotettu melkein korkaamattomien iota saarien ääneen tuloa on odotettavissa 23 tai 24 päivä maaliskuuta. Koska samalla laivalla matkustanut T32AJ on jo äänessä ja siitä on laivan matka jatkunut seuraaviin kohteisiin.
http://dx-world.net/2010/t32mi-t32vi-t32ci-and-t32si/

Retu lähetti viestiä viikolla.
XV2RZ tulee ääneen ensi viikon lopulla ja sulkeutuu 6.4. Myös WPX-kontestissa mukana.
Bandit 80-10 tavanomaisin modein. Olen aamupäivan japanilaisella clusterilla ja EU-kelien avauduttua siirryn tanskalaiseen clusseen.
OH-kortit viipymättä buroon kautta
Kuulaan
Retu OH4MDY/XV2RZ

ANTARCTICALLA on uusia majakoita jotka molemmat toimivat samalla taajuudella 14101 R1ANF ja R1AND "VVV R1ANF ANTBEAP” on majakoiden sanoma, jota seuraa porttaittain aleneva lähetysteho, samoin kuin NCDXF majakka ketjun asemilla
http://www.qrz.com/callsign/R1ANF

Annobon 3C0C on lykkääntynyt, saaren ns.kiitorataa korjataan. Muistelen niitä kuvia joita Martin OH2BH ja Villen OH2MM silloisen OH5SE toimesta retkestä julkaistiin, vuosi oli 1971. Kiitorata oli vain ilman puustoa oleva aukko jossa kaikki muu kasvillisuus rehotti. Ja laskeutuminen oli kuulemma suuri elämys Saarelle ei vieläkään ole säännöllistä laivayhteyttä.
NEWS - 3C0C - Annobón Island 2010
http://www.3c0c-annobon.com/news/


Linkki

Uuden ps-tilin kulut voivat yllättää eläkesäästäjän Taloussanomat
http://www.taloussanomat.fi/raha/2010/03/18/kansa-maksaa-kaksi-euroa-saastaakseen-yhden/20103951/139

Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: