Oma blogiluettelo

lauantai 6. helmikuuta 2010

Lumen lisäksi hyviä uutisia


Temotu Isl on äänessä kutsuilla, H40FN, H40FK, H40MS – Temotu DX-World
http://dx-world.net/2009/h40fn-h40fk-h40ms-temotu/

Heikillä OH8GKP on NCDXF hf- majakka ketjua kuunteleva asema jonka kuuluvuus raportit nähtävissä majakkaketjun sivuilta, myös muiden ketjua seuraavien asemien raportit ovat siellä.
Heikki kirjoittaa. ”Olen tehnyt muutoksia GP. ant. ja Faros testaa nyt ko. GP:tä. Olen katsellut jos saisi jostain Transceiverin tai vastaanottimen sopu hintaan. Saisi tuon Faroksen pyöriin jatkuvasti. Paikkakin olisi valmis mihin se sijoittaa. No pitää vaan seurailla, rigi markkinoita.”
http://kotisivu.dnainternet.net/heipisil/Faros/

Hyvä uutinen, tätä täytyy seurata tarkasti. ZS8 - Pierre, ZS1HF on ilmoittanut, että hän on aktiivisena ZS8M alkaen Marion Island (AF-021) huhtikuun alusta kuukauden loppuun. Pierre on saarella WX-aseman elekronikkaa huoltamassa, toivotaan että ZS8M linukka ja muut kalusto siellä pitäisi saada tehokkaaseen käyttöön. Jotenkin jäin sellainen maku, ettei edellinen käyttäjä Petrus niitä käyttänyt täysimääräisesti hyväksi ollenkaan, syystä tai toisesta. Toivotaan että ovat edes korjattavissa siellä olevilla tarvikkeilla, jos ovat rikkoutuneet. Olen toiveikas, että asema tulee todella ääneen. Petrus oli pettymys, sitä en voi kieltää.

Linkkit

Korjausrakentaminen kaipaa yleismies-jantusia - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/kommentit/uutiskommentti/article371904.ece?s=u&wtm=tt-05022010

AKK 290110 Härkä ja hääkuva Anonyymit kotikiusatut. Toista Yle Areena yle.fi
http://areena.yle.fi/ohjelma/Anonyymit+kotikiusatut

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: