Oma blogiluettelo

maanantai 9. marraskuuta 2009

XR0Y kuultu 19.00 utc 12m cw:llä




XR0Y kuului pihinänä sunnuntaina 24896 siinä 19.00 utc, ehkä jo aikaisemminkin, olin vain poissa rigien ääreltä. Jenkki pileuppi oli siinä 1-2 upissa. Enkä saanut vastauksia vaikka ann/full ohclu komennolla yritin huokutella, OH-asemia kuuntelulle. Kaikki oli jo workkineet vuosien varrella Easter Isl tällä bandilla, hyvien pilkkujen aikana, joten ketään ei ilmaantunut kuuntelijaksi.

Myös yöllä tulleissa viesteissä kerrottiin että keliä, oli jo alkuillasta ollut tuolla bandilla EU suuntaan, tässä tapauksessa siis läntinen EU.

En tiedä onko TX3A uusien vastaanotto antennien syytä vain pileupin ohentumisen syytä. Mutta sunnuntaina illalla taas kuuntelin 3509 ja kuulin kun OH-asemia meni läpi, ja siitä minäkin innostuin hain alakerrasta kupin kahvia, ja liityin kutsujien joukkoon ja sieltä se tuli takaisin. Taisi siinä joku OH6 ? mennä minun peräänikin, jotain oli tapahtunut ja myönteiseen suuntaan. Sama voisi vielä voisi tapahtua 160 m bandilla.

Uusi osoite, vanhoille ja tuleville uusille palveluille.
http://media.ham.fi/stream.html

Täältä löytyy viimeiset tallenteet, viimeinen 8.11.2009 ollut puheenjohtajan kyselytuntikin. Näyttää ja kuulostaa tunnelma tiivistyvän.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku , vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: