Oma blogiluettelo

torstai 19. marraskuuta 2009

TX3A torjuu tehokkaasti, keittiön kautta yrittävät - hyvä näin


TX3A piti oppituntia 40 m ssb:llä, kaivoi kutsuja esille mainiten ketä ei juuri nyt kutsu, kun kutsuivat kyseisen aseman päälle. Tyyli oli että asema meni kyseistä taajuuskaistaa ylös tai alas ja otti kutsujia siitä, yleensä ei kahta samalta taajuudelta.

Varmaan harmitti kun TX3A mainitsi kutsun, mutta ei myönteisessä yhteydessä ja vielä ilman raporttia. Minusta tuo menettely oli sopiva oppituntia kyseisille asemille, joita ei kutsuta, mutta kuitenkin huutavat kutsutun aseman päälle. Ja näissä tapauksissa ei kysymys ollut vahingosta vaan tarkoituksellinen teko, yritys päästä läpi keittiönkautta. Jos ei tuosta opi niin kumma se on.

Pileupin pitäjä on taajuuden kapellimestari ja hänen tahtiin siinä mennään, siitä ei kannata hermostua. Minunkin päälle huusi joku IQ vaikka kutsussa ei ollut OH5, jota pyydettiin. Muutaman kerran siinä piti TQ toistella, lopulta sain oikean läpi. Eikä se IQ siitä päässyt ainakaan minun jälkeen, koska TX3A siirtyi ylöspäin ja otti seuraavan sieltä.

Kyllä on Workkimisen Arvomaailma, on vielä monella lukematta ja ehkä vielä monelle kielelle kääntämättäkin. Kun pileuppeja kuuntelee.
http://www.sral.fi/files/arvomaailma.pdf

Luonnossa tapahtuu

Lähdekaivossa on vedenpinta noussut muutamassa päivässä merkittävästi, pari rengasta. Nyt siihen ylivuototilaa joka on mielestäni normaali, matkaa enää vain 20 cm.

Järvessäkin sama tilanne, nousua vain noin 10 cm. Sateita luvattu lisää, päästään taas syksyn normaaliin veden korkeuksiin, ennen jäiden tuloa.

Meillä on tarkka seuranta ja ennusteet Sonnanjärven vesitilanteesta päällä, viranomaisten toimesta: http://wwwi2.ymparisto.fi/i2/14/l149111001y/wqfi.html

Linkkiä

Suomi tarvitsee yrittäjyyttä, heh heh Taloussanomat
http://www.taloussanomat.fi/ajatukset/2009/11/16/suomi-tarvitsee-yrittajyytta-heh-heh/200923788/145

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku , vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: