Oma blogiluettelo

maanantai 30. marraskuuta 2009

Reinojen kokoontumisajo onnistui


TX3A on lopettelemassa ja purkaa asemaa CQ WW CW-osaan ottavat yhdellä asemalla osaa ja olivat low-pover luokassa. Kyllä signaali kuitenkin oli jopa 80 m ja pileuppia ihan kivasti, siellä ne olivat VK9XW kanssa cw bandin alapäässä. Aika melskettä siinä ajoittain, etenkin kun VK9XW otti upista, ei siihen olla kisoissa niin totuttu ja kuitenkin välillä otti taajuudelta vaikka selvästi uppia tarjosi. Kyllä siinä jopa bandipoliisit meni ällikälle, saati itse kisan workkijat. Pääasia että taajuudella oli meteliä, yli oman tarpeen.

CQ WW CW-osassa oli myös Reinojen kokoontumisajot Mustilassa OH5Z:lla, kolmet Reinot oli löytäneet paikalle, osa navigaattorilla ja osa ilman. Kertoo ehkä myös workkijoiden ikärakenteesta, toiselle kolmelta ei niitä löytynyt – toivoa siis vielä on.

HF-kelit oli huonot, kertoimiakin oli dx-clusterin ruudulla mutta ei lokissa. Tietysti tämä tiedettiin jo ennen kisaa, joten mukana oli erilaista kokeilua niin asemalla kuin 160 ja 80 m antennien osalta ja kokemusta tuli taas lisää, uusistakin leluista ja niiden tehokkaasta käytöstä. Mukana oli myös osallistuvien operaattorien perinteinen sosiaalinen tapahtuma, itse kisaa unohtamatta. Yhteyksiä taisi tulla liki 4000, kertoimet taisi jäädä alle edellisen vuoden.

Linkki

Tästä huijauksesta on jo 70 vuotta — Uusi Suomi
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/78033-tasta-huijauksesta-on-jo-70-vuotta

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku , vielä parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: