Oma blogiluettelo

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

VK9NI Norfolkilta äänessä




YJ0QB oli 22.7.aamulla 14013.8 ja pihisi vain SP tai LP kautta, sitä kutsuvat JA –asemat kyllä kuulivat jotenkin SP ja LP kautta eurooppalaiset. Samaan aikaan oli 3D2MP ehkä psk:lla 14070, jotain vinkunaa siinä kuuluin, en tiedä oliko signaali 3D2MP vain vasta-asemien.

Melkein samalla antennin suunnalla yritän olla valmiina ottamaan vastaan VK9NI aloituksen jos se tapahtuu heidän netissään ilmoittamana ajankohtana. MUFfia kyllä sinne on nyt 24,6 Mhz saakka, mutta pihinää heti alussa on odotettavissa. Kannattaa seurata heidän nettisivujen kelloaikoja ja heidän auringon nousu- ja laskuaikoja, samoin tietysti niitä oman qth vastaavia, sieltä ne kelipiikit löytyy.

VK9NI ilmestyi vihjeenä ruutuun klo 07.19 utc 7020 keliä sinne ei tietty tuohon aikaan 40 m ole, jonkun ajan kuluttua myös 14025 ilmestyi cw-asema. Ei siinä niin pitkään viihtynyt, heikosti sinne tuleva EU ei kiinnostanut tarpeeksi. Päivän mittaan 160 m cw ja 40 m ssb näytti olevan ohjelmassa, Aasia ja jenkkilä oli kohteena, kuin arvata saattaa. http://www.vk9ni.com/

Mielipiteitä – omia ja linkkejä

Nykyisin on kaikenlaisia allergioita, sähköallergiasta alkaen päättyen spämmi allergiaan. Toisaalta on myös todettu ettei kaikkia allergiaan aiheuttavia voi poistaa elämästä, niitä on vain siedettävä, joten on kehitetty siedätyshoito. Minulla tuli allergisia oireita XXXX-järjestön demokratia vajeesta, olen kuitenkin onnistuneella omavastuuosuuden kustannusten minimoimisella saanut helpotusta jopa itse allergiaan. Tuskin enää muistan mikä allergia minulla olikaan.

Siedätyshoito, hoidon tarkoituksena on lisätä potilaan sietokykyä allergian aiheuttajaa kohtaan niin, että allergiaoireet helpottuvat.
Poliklinikka.fi - Siedätyshoidosta apua allergiaan ja astmaan
http://www.poliklinikka.fi/?page=4239499&id=1679264

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: