Oma blogiluettelo

torstai 23. heinäkuuta 2009

VK9NI Norfolk ja A-indeksi 17


VK9NI on viihtynyt keskiviikkona hyvin 40 m bandilla niin ssb kuin cw, illansuussa tuli hyvin jopa ssb dipoliinkin, biimistä puhumattakaan. Torstaina aamusta ei 20m ssb signaalia oikein löytynyt mistään suunnasta, ei pitkäätietä tai edes suoraan. Tiedä mihin suuntaan siellä se pyykinkuivausteline oli, vihjeet tuli jenkkilästä ja EA valitti että olisi mahdollista jos pääsisi jenkkien väliin. Ja syykin selvisi käskyllä sh/wcy antaa A-indeksin 17, oli jo yöllä noussut, siitä ne 40m illan hyvä keli johtuikin, usein juuri ennen auroran nousua on hyvät kelit.

Mielipiteitä – omia ja linkki

Mustikat kypsyvät parituntia ja pari henkeä, toisella poimuri, saalis sangollinen ja eikä yhtään hirvikärpästä.

Joku viikko sitten ihmettelin hallitusohjelmassakin olevaan hankesuunnitelmaa Laajakaistahanke –2015, 100 megan valokuitua jokaisen torpan nurkalle. Nyt sain kyselyn paikallisesta hankkeesta, jonka Kouvolan kaupungin Elinkeinotoimi on lähettänyt. Saahan sitä kysellä, miten itse hankkeelle käy on jo toinen asia. Itse suhtaudun asiaa positiivisesti, mutta suurin varauksin, mistä moiset eurot nyt löytyisi, kun valtio ottaa velkaa pelkään elämiseen ja elvytykseen. Onko toivo sitten EU:ssa ja sen hankkeissa, joiden valvontaa tilintarkastajat kovasti moittivat. http://www.kouvola.fi/palvelut/maatalous_1/laajakaistahanke.html

Eiköhän joku taho ole vaatimassa perinteisen maalaismaiseman säilyttämistä, kun nuo sähköntoimittajatkin piilottavat jo uudet kaapelit täällä haja-asutusalueelle maahan, uusia kaapeleille lupaavat niin tehdä, kyllä siinä maisema muuttuu. Ehdotan että muutaman pylväs siirretään tuonne Verlan tehdasmuseon laitamille ja kerrotaan että tämä oli näkymä 1960 luvulla.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: