Oma blogiluettelo

torstai 2. heinäkuuta 2009

NCDXF majakat kuuluu, missä asemat


Heikki OH8GKP on virittänyt uuden vertikaalin Liminkaan KP24 ruutuun kuuntelemaan NCDXF - majakkaketjua. http://kotisivu.dnainternet.net/heipisil/Faros/

Ei se maston kääntäminen ollutkaan mikään läpihuutojuttu, tuo vikavirtasuoja paukutti ihan alvariinsa, vaikka kuinka syitä etsittiin. Kiitos neuvoista kaimalle OH5VX nyt taas homma pelaa.

Nyt saa Glorioso tulla lyhyttä tai pitkää tietä, täällä pyörii masto. Mutta se olisikin yllätys jos Gloriosolla olisi niin hyvä antenni jossa olisi gainit kohdallaan ja sieltä biimaisivat etelään, siis täällä via LP täällä. Eteläinen EU ei kuulisi kuin pihinää – toiveajattelua.
Italiaan se menee sieltä vaikka huonolla maajohdolla, jos vaan sopivasti sillä pituutta ja maa kuivaa.

Torstaina illansuussa kuunteli 24930.0 NCDXF majakka ketjua ja antenni oli jenkkilän suuntaan tai ehkä vähän pohjoiseen. Kuulin yllättäen ketjun majakanVE8AT sillä 100w teholla kuului 579, ne pienet tehot ei ollenkaan. Itse asiassa olin TO8YY (dxcc-maa FJ) kuulostelemassa 28009.0 näkyi viihtyvän, täällä en kuullut asemaa. Täytyy kääntää antennia paremmin sinne suuntaan jos vaikka sattui siirtymään 15 tai 12 m cw:lle. 12m bandi oli muuten ihan tyhjä tuohon suuntaan vain 24922 oli psk tapaista lähetettä, vaikutti kuin cq siinä olisi joku kutsunut.

Mielipiteitä – omia ja linkkejä

Autoilija: Miksi olet hankkinut liikennevakuutuksen 1 500 euron omavastuulla? - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/kommentit/uutiskommentti/article299577.ece?s=u&wtm=tt-30062009

Professori Janne Seppäsen ja Harri Melinen virkaanastujaiset 14.1. - Lehdistötiedotteet - Tampereen yliopisto
Luottamuksen kuva?
Tiivistelmä professori Janne Seppäsen virkaanastujaisesitelmästä Tampereen yliopistossa
Luokat ja yhteiskunnalliset jaot
Tiivistelmä professori Harri Melinin virkaanastujaisesitelmästä Tampereen yliopistossa 14.1.2009. http://www.uta.fi/ajankohtaista/tiedotteet/2009/5.html


Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: