Oma blogiluettelo

torstai 25. syyskuuta 2008

SAC SSB tulee oletko valmis

Langatonta lennätintä nostetaan pystyyn OH5Z:lla. Kuva Kari OH5XT

CE0Y/DJ6OZ on ilmestynyt 20 m cw:lle, muita infoja ei ainakaan nopeasti löytynyt. 40 ssb ja 30 m kovasti kiinnostaisi, 12 m ei taida jaksaa tulla tänne, ellei niitä pilkkuja siellä appelsiinissa ilmesty lisää ja SFI nouse nopeasti. Asema on ollut 20 m sellaiseen aikaan että bandi oli täällä jo kiinni. Ei auta kuin laittaa kutsu RXClusen hälyihin ja antaa ajan hoitaa, jos sattuu vaikka tulemaan uusia vihjeitä paremilla ajoilla keleihin nähden. Luulisi häntä myös qsot EU-suuntaan kiinnostavan, joten olen odottavalla kannalla. Ei tuo äänessä olo aika ole ongelma vaan bandi jolla hän on ollut, ei ole sopinut kelit tänne. Hänen workinta ajat näyttää olevan siellä paikallisen auringon nousun ja tai laskun aikoihin ja aina 14010 paikkeilla, syitä siihen en vieläkään tiedä.

DJ6OZ Horstissa näyttää olevan reissu miehen vikaa, googlettamalla löytyy kovasti paikkoja josta hän on ollut äänessä lähivuosina, juuri tästä CE0Y ei mitään, kuin nuo vihjeet dx-clusterilla. Taitaa olla DJ6SI Baldurin sukulais sieluja kun ei mitään etukäteis infoa ole saatavilla, tai en vain löydä.

Keskiviikko iltana vähän paikallisen auringon laskun jälkeen 7016.0 oli H40MY ja tuli hyvin 100w riitti qsoon, alkoi kovat epäilykset clusterilla että asema olisikin piraatti, koska tuli niin hyvin. Mutta DK0WCY ilmoitti keli-indeksi rivillään että R 16 joten kyllä siihen oli hyvät perusteet ja työsketely tyyli ja avainnus sama kuin paria päivää aikaisemmin 20 cw:llä. Mielestäni hänellä on nyt parempi signaali kuin edellisellä purjehduksella ja EUkin on nyt huomiotu bandi- ja työsketely aikoja valitessa. Ehkä oli saanut palautetta asiasta.

OH-Maratoonarien lista, päiväyksellä 31.8.2008, kärjessä ei ole tapahtunut sijoituksissa muutoksia: http://www.ohdxf.fi/ohdxf/e107_files/material/dxtables/ohmaraton.htm


73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: