Oma blogiluettelo

perjantai 12. syyskuuta 2008

Pöytä puhtaaksi, millä hinnalla ja milloin?



Muutaman päivä ajan olen yrittänyt päästä aamuisin OH5RBI:lle netin kautta, ei ole onnistunut OH2J-7 ja muut dx-clusterit ovat ottaneet minut avosylin vastaan, olen edelleen Soneran palvelujen käyttäjä. Samaa ongelmaa on myös muut valittaneet, kyllä siellä OH5RBI:llä asemia on mutta ne ovat roikkuneet siellä qsossa useita päiviä. Minä yleensä yöksi katkaisen qson sinne, jos en ole itse katselulla tai bandia kuuntelemassa, viime aikoina ei ole ollut aihetta.. Aamulla kahvipöydässä katselen heti teksti-tv uutisia ja viimeksi käyn katsomassa siellä olevan dx-clusterin, vaikka se on sellainen tynkä - no joo on se tyhjää parempi.

Kaikki on mahdollista 36-metrinen masto on kaadettu ja paloiteltu ja viety pois, jo on romumetalilla kova kysyntä ja kait hintakin: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1584679 uutisen bongasi oh5ch

TO4G (FR/G) Glorioso tulee syksyllä, muuta täsmällistä infoa ei heidän sivuiltaan irronnutkaan, sponsoreiden lista on pitkä ja mukana merkittäviä toimijoita. Jopa pedition kannalta ratkaisevassa asemassa olevia sponsoreita, joten ei auta kuin odotella, vielä sivuilla on kuitenkin vuosiluku 2008.: http://glorieuses2008.free.fr/index-e.htm

VK9DWX Willis kaipaa vielä nuoria operaattoreita: http://www.vk9dwx.de/news/index.php
PÖYTÄ PUHTAAKSI

13.9.2008 lauantaina on SRAL hallituksen kyselytunti, tuntia ennen bulletiinia taajuudella 3685. Siellä toivon että hallitus ilmoittaisi kantansa, viekö se erottamis asian hoviin ja muista mahdollisista toimenpiteista joista se on jo päättänyt. Ei ole häävi lähtö uudelle toiminnan johtajallekaan aloittaa. Pelkään ettei edes päteviä, tai edes sopivia hakijoitakaan ole jonossa, tapahtuneet suorastaan karkoittaa heitä. Toivon että hallituksella on kanttia puhaltaa nyt peli poikki, eikä ostaa kallista aikaa hovista, korkoa korolle ja viivästys prosentilla. Tuollaisella viivästyskorko prosentilla minäkin olemattomia rahoja lainaisin hyvää vakuutta vastaan.
Seuraavaksi alkaa maksu miesten etsintä, kaikki jäsenet eivät hyväksy itseään tähän rooliin, minäkään en pidä itseäni tässä roolissa, vaikka olen istuvan hallituksen jäseniä äänestänyt.
Tässä jupakassa on suurin kärsijä suomalainen radioamatööri ja meidän Liitto joka jo muutenkin painii jäsenmäärän vähenemistä vastaan. Mielestäni tässä ei riitä perinteinen viikkosiivous jossa vain osa roskista siirretään maton alle, nyt on suursiivouksen aika.
Jos tämä yhdistys ei käy tarvittavaa julkista keskustelua aiheesta jotka ovat faktoja (oikeuden päätös) - olen suuresti pettynyt. Tämä on vain käytävä läpi ja uusi nousu on taas mahdollisuus.


Ei kommentteja: