Oma blogiluettelo

tiistai 2. syyskuuta 2008

Puolukat kypsyy ja kanttarellia pukkaa



VE8RCS/VY0 on NA-008 saarelta hyvin workittavissa 30 m bandilla cw-qsoja piti hyvin rauhalliseen tahtiin ja otti vielä numeroittain. Yhden qson kaivamiseen ja pitämiseen meni aina 2-3 minuuttia ei piisanut pinna siihen touhuun. Yllätys yllätys numero vaihtuikin aina yhden qson päässä ja viitosen vuoro tulikin heti yhden nelos qson jälkeen, ja siinä se sitten tulikin cw:lläkin. Eikä yhtään minua harmittanut,ehkä sitäkin ennenmän niitä alkupään numeroita jotka sinne jäivät kuin nalle kalliolle.

Vähän oli tavanomaisesta poikkeavaa pileupin pitoa, mutta täällä päässä vain on soppeuduttava pileupin pitäjän oikkuihin. Myöhemmin 20 m ssb:llä oli samoja metkuja, numeroittain ja vain muutama asema per numero ja pirunmoinen parku taajuudella kun otettava numero vaihtui nopeasti, enkä minä päässyt silloin läpi.

Kuva Kosovon YU8/OH2R kortin julkisivusta ja lyhyt selostus tilanteesta Kosovon osalta: http://www.dailydx.com/Kosovo.htm
Sarjassa tämän ämyrin teen vasurilla (kun oikealla pitää kuvata) ja halvalla: http://www.youtube.com/watch?v=8m8fbnShPcw qsp oh5ch

Mikä lie omakutsu palvelimeen iskenyt DailyDX-bulletiini ei siitä eilen päässyt läpi, vain tuli ilmoitus että ei onnistu, jossain joku poikittain.
Järviveden lämpötilakin laskenut, enää +13c, pinta noussut muutaman sentin.


Ei kommentteja: