Oma blogiluettelo

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Uusi DX-Summitti ja sen kehittäminen


Uutta DX- Summit en ole pitkään katsellut, nyt siellä on ammattimaista osaamista ja kapasiteettia, Mutta aktiivisia DX-Summitin käyttäjiä tai käyttäjää vielä kaipaan muuten ei homma kehity tai edes saada mahdollisia lasten tautia pois. Kirjoituksista päätellen Risto OH2BCV/OH3UU toivottavasti on se minun kaipaamani henkilö.Kyllä niitä myllyjen pystyttäjiä ja jopa sponsoria riittää, hyvin vahvaa osaamista pitää löytyä myös asioihin jotka liittyvät tuotettuun sisältöön, siinä sitä aktiivi käyttäjän kokemusta kaipaan, tietysti mylly pitää pyöriä, mutta sisältö ratkaiseen onko käyttäjiä vain ei. Sääli jos ei noita mahdollisuuksia käytetä, pitää vain löytyä se kuuluisa"joku" uhrautuu DX-Summitin kehittämiseen, toivon Ristolle innostusta ja tarvittavaa energiaa asian hoitamiseen. Risto bandilla kertoi siirtyvänsä taustalle koska omaa vain HF-bandien kokemusta. Käsittääkseni myös Toni OH2UA on tiimissä aktiivisesti mukana.

Tiukasti on YU8/S56M ollut tarjolla, nyt tarttui 24897 ja odotusta edelleen 21007 jossa se on ollut. Taisi vain loppua jo peditio koska WAEn aikana sitä en edes vihjeissä huomannut, se 15 m jäi edelleen puutteeseen. Eipä pitänytkään tuo tilanne paikkaansa vaan se ilmaantui uudelleen sunnuntaina iltapäivällä paikallista aikaa uudelleen ääneen. Heidän netti loki täällä:
http://s50clx.infrax.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=69

IOTAn workittuja samalla naputtelen ties monenko kerran sisään, kirottuja nuo bittimatoset joita ei edes F-Secure pidättele, virukset se kyllä esti. Vielä DXCC-maat ja modet puuttuu silloin olis kaikki taas valmiina hälyttelee.

Kiinan kisojen kunniaksi on muutamia BT alkuisilla kutsuilla asemia äänessä: http://www.bj2008ses.com.cn/


Järviveden pintalämpötila pudonnut jo +17c, nyt todella piristää käydä pulahtamassa.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: