Oma blogiluettelo

torstai 14. elokuuta 2008

FW1W workittu 30, 20 ja 17 m


Keskiviikkona heti aamusta oli FW1W 14001.0 ja otti 1 uppia, kohtalaisen hyvin kelpasi täältäkin jenkkien japanilaisten sekaan. Lyhyttä tietä tulleessa signaalissa ei ollut mitään navanyli tulevien signaallien tyypillistä vääristymää, taisi olla aika rauhallinen auroratilanne. Eipä ollut tunkua EUsta ja pileuppikin vähän hiipui joten asenma siirtyi 14185 jossa japanilaisten vastaanotto jatkui, jenkit olivat ssb pileupissa harvassa. Kyllä täältäkin hyvin sekaan sopi, vaikka taajuudelta otti. Myöhemmin siirtyi 24905 cw:lle ei täällä mitää havaintoa, vain RA6 kuului kutsuvan taajuudella, ainoa kuulohavainto kutsujista. MUf oli silloin 22.6 Mhz ja vielä nousussa.

Aurinko siellä laskenut 05.38 utc toivo on lähinnä teoreettista jos vain pysyisi vielä bandilla hetken nousisi MUF vielä, jos ei qso siellä kulje tuskin pitkään taajuudella viihtyy. Tuossa se taajuus kohiseen hiljaisena ja muita touhuilen, ei edes häiritse RA6AX kutsumiset.
Ei huono aamu, ensin 20 m molemmat modet ja vlillä 12m kuuntelua ja päätteeksi 17 m ssb, vaikka mikään ollut uusi bandi tai mode.

Kesäpähkinä:
Vastuksista joissa on hyvin vähän ohmeja, lukumäärää sitäkin paremmin: http://www.tekniikkatalous.fi/viihde/pahkina/article117786.ece

Päiväkirjan linkkejä en saanut toimimaan Mozillalla, kyllä sen piti olla Gates tuotantoa vanhakin kelpasi jopa hyvin vanha IE jolla tuon edellisen kirjoitin, nyt linkit toimii ilman mitään venkoilua.
Meinasi hiat palaa ja päreet kärytä, näissä linkeissä jotka ei toimi niinkuin pitäisi

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: