Oma blogiluettelo

sunnuntai 17. elokuuta 2008

Kosovo workittu, tiedä milloin hyväksytään omaksi maaksi



Hide JM1LJS on siirtynyt FW1W stä nyt 5W0HH ja kului nyt olevan 14010 jäi vain pahasti EUn RDA kontestin alle, kun siinä japanilaisia workki, 14195 oli myös 5W0MJ joten tarjontaa on. FW1W qsot eivät näköjään olleet vielä lokissa:

3709 taajuudella pohdittiin lauantaina Kosovon mahdollisen DXCC-statuksen tilannetta, joka on kytköksissä suurvaltojen selkkauksiin ja niiden taustoihin mm. North Cypros ja Georgia. Asiassa on mukana USAn sisäpolitiikkaa, jopa pressan vaalia myöten.
Päätöksethän tehdään ARRLissa ja niitä ei ole vielä tehty. Käsittääkseni YU8/OH2R korttiakaan ei ole vielä edes painettu, juuri tästä tilanteesta johtuen
Eilen uutisoitiin Kosovon itsenäistymiseen liittyvänä juttuna, Serbia haluaa YK tuomioistuimen mielipiteen Kosovosta. Onkohan heillä jo tiedossa tuomarien päätös, koska moista haluaavat: http://yle.fi/uutiset/24h/id98938.html

Aamulla sumua ja ilman kosteus on 97 %. Kyllä olisi mukava pienikin kuiva jakso muiillekkin kuin viljankasvattajille, ettei kävisi kuin viime talvena selvä pidempi pakkasjakso puuttui kokonaan ja paikoitellen puun päälle tehtyihin öljypohjaisilla ulkomaaleilla ilmestyi hometäpliä.


Ei kommentteja: