Oma blogiluettelo

torstai 21. elokuuta 2008

Tuomareilla töitä ARRLissakin



Temotulta kutsulla H40MY aikoo purjehtija pariskunta KM9D ja KF4TUG tulla ääneen, edellisillä retkillään asema ei ole signaalilla pullistellut, akku ja aurinkokenno rajoittaa käytettyä tehoa ja antennikin joku usean alueen lanka Ainakin edellisellä reisulla, nyt en varustusta ole missään nähnyt. Myös vuona 2007 kävivät samalla kutsulla alueella nyt vain eri saarilla vierailevat IOTA kerääjien iloksi: http://www.qrz.com/detail/H40MY

DX-bandeilla on ollut tosihiljaista, mitään merkittävää tai edes puolivillaista ei ole sattunut näkymään edes dx-clusterin ruudulla. VP9/IK2RZP piti ajaa 30m jotta jotain tulisi lokiin, edelliset qsot oli toivorikkaana KosovostaYU8/S56M muutamalla puuttuvalla bandilla.
Hyvin näytti heidän lokinsa OH-asemista täyttyneen.
http://s50clx.infrax.si/index.php?option=com_wrapper&Itemid=69

Erään uutisen mukaan Venäjä lupasi tunnustaa itsenäiseksi valtioksi Georgian kapinoivat "maakunnat" Abhaasian ja Etelä-Ossetian, joten tapaus Kosovo saa mahdollisesti seuraa. Koskahan ekat peditiot on sieltä äänessä? Täältä ovat sopivan matkan päässä, helppoja maita ne on jos niin pitkälle päästään että dxcc-kriteerit täytyy. Aika näyttää miten nämä suurvaltojen heikkalaatikko leikit edistyy.

Järvivesi edelleen pysyy +17 c, sopivan pirtsakkaa pulahtamiseen saunasta. Ei näy rastaita enään, ei myöskään rinteessä ole mustikoita, puolukat ei näköjään kelpaa.

Ei kommentteja: