Oma blogiluettelo

maanantai 25. toukokuuta 2009

Uusi K S Sainio 2009 - vähän oli vaisua


K S Sainio 2009 ssb olin mukana 20 qsolla ja tarkastuslokin lähetin ja sen lokiautomaatti jo kuittasi. Kutsuin niitä asemia joita kuulin, ja osa vastasi 100 w signaaliini jota pukkasin 3 elm yagiin joka sojotti 40m bandilla suuntaan 300 astetta. 40 m bandilla skipin päästä tulivat muutamat oh6:set ja kaikki oh8. Yhtään oh1, tai oh9 en kuullut, yhden oh3 kuulin mutta hän ei vastannut. Erään lausunnon mukaan, jopa 3699 oli samaan aikaan OH-kontestereita runsaammin kuin kisassa mukana kuuluvilla olevia osallistujia 40 m ssb:llä.

Vähän jäi vaisutunnelma, itseltäkin oli se kisan suuripalo pois koska masto ei kääntynyt, ei löytynyt puhtia kilpailukutsun huutamiseen. Maston kääntäjän ja näytön kaapeloinnin siirto vielä kesken. Osa perinteisistä OH-konstereista oli poissa kisasta. Tiedä onko vuosittain jaettavan maljan kohtalo jo rakennut, ei vielä luulisi olevan.

Kilpailun sanomasta säännöissä sanotaan: ”Juokseva numero on kolminumeroinen ja tulee aloittaa numerosta 001” Näin jälkikäteen ajatellen, taisin minäkin syyllistyä niiden puuttuvien nollien merkkaamiseen muutaman vasta-aseman raporttiin. Siis kaikki numerot oli annettava, myös ne nollat siinä aluksi.

Keli-infoon on taas ilmestynyt R-13 joten pilkku se siellä täytyy olla, tai nyt taas pitää sanoa, että oli.

Mielipiteitä – nyt vain lainattuja/muistelua
# ham.fi Pohdittiin milloin saamme kilpailla M.Laineen tai J.Jussilan muistokisoja, ajankohta ja säännöt jäi vielä auki - saatan muistaa väärinkin.

"Olen kyllä kuullut Jouppilan nelosista, mutta Pohjois-Kymenlaakson vitosista en tiiä mittään", sanoi mummo messuilla. Kun Pohjois-Kymen Viitoset ry ex OH5AC oli messuamassa Kuusankoskella 1960 luvulla.

Lentokone voi kadota tuulivoimalan takia - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/tk/article291014.ece?s=r&wtm=-25052009

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: