Oma blogiluettelo

perjantai 29. toukokuuta 2009

Tapahtui se yksi asia - tuli pidettyä yhteys


Hiljaista on ollut, ei ole rx-clussen hälyt häirinneet elämään, jos pudotetaan pois keskellä päivää tulleet 80 m vihjeet. Ainoa hälyjen perusteella tullut yhteys oli XM3NE/2 uusi iota NA-125, edellisestä yhteydestä oli jo kaksi viikkoa kulunut joka oli OF5POPOV in kanssa.

Olen pitkään ihmetellyt 10102 olevaan rytty asemaa, aina jotain luritusta on tarjolla ja signaalia on yli omantarpeen, jopa häiritsevän voimakkaasti jos lähistön dx-asemia yrittää kuunnella.
Aseman kutsu on DDK9, 10 kW, 50 Baudia, 00.00 –24.00 utc, säätietoja se pukkaa.
Seewetter-Info, Empfang von Seewetter über Funk : Wetterfax, RTTY, Seewetter, F1c, Wetterberichte, Ausstrahlung #: http://www.seewetter-info.de/funk.html
http://www.seewetter-info.de/sendeplan_rtty_1prog_022009.pdf

Mielipiteitä – omia ja lainattuja

Nyt on luja usko, että tänä kesänä tulee kesäkin, on haettu terassille uusi keinu joka odottaa kasaamista, juuri nyt sataa ja moiseen puuhaan en sateella ryhdy. Sateen jälkeen tulee aina pouta joten kyllä se joku päivä vielä onnistuu. Jos olisin se kuuluisa Kam I eräässä Korean niemimaan valtiossa, määräisin heti kesän alkaneeksi. Ja tämä video on joutunut esikäsittelyyn, ei näin voi tapahtua ainakaan meillä, muille kuin minulle.
Fuzzy Zoeller Amazing Hole In One
http://video.google.com/videoplay?docid=3472601160022830809

Salamatutkaimet Skandinaviassa
http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/myrskybongaus/tutkakartta/
Nopealla vilkaisulla sieltä löytyy Viestikalliolla Artjärvellä Ursan, Ilpon OH5HOI Paijärvellä ja Ari OH5KUY Lappeenrannassa oleva salamatutkain.

"Lainojen marginaalit kohta enemmän kuin varsinainen korko" – Arvopaperi
http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/article291978.ece


Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: