Oma blogiluettelo

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Pilkku on hiipumaan päin, ellei uutta ilmesty


Daytonista kuuluu kummia, CQ WW 2009 on saanut uuden luokan Extreme, entisten lisäksi. Jossa kaikki on sallittu jopa etä rx toisessa maaosassa, lähettimet pitää olla samassa maassa ja zonessa. Kyllä tuli EU liittovaltion kannattajia heti lisää ja paikallisen eduskunnan saa silloin lakkauttaa. Toisaalta tätä oli odotettu, koska niitä veljes- ja sisarusasemia oli liikkeellä jo viimevuona, tulevan uuden luokan sisältö vain arvailujen varassa. Zone 15 on pitkä ja kapea, ei muuta kuin asemia rakentamaan. Ei paikallisilla asemalla ole mitään jakoa siinä luokassa, kyllä Peruskoonin kanssa se liitovaltion olisi poikaa. Olisi asemille paikkoja Italiasssa, eikä tarvis kyyristellä kokokisaa täällä auroran alla.

ZK2V sai ihan hyvän signaalin 20 m cw:llä, tänne pohjoiseen keskiviikkona. Se YS1G vain kiusaa 10 Mhz, ei satu silloin tuolle bandille kun keliä olisi tänne ja minä en olisi nukkumassa. Liikaa liikkuvia osia jotka ei satu paikalleen.

Mielipiteitä – omia ja lainattuja

Ihan oikeaoppisesti sytyttivät Brysselissä EU päämajaa tulee katolta, jos sieltä alimmasta kerroksesta olisivat yrittäneet, niitä pienhiukkaspäästöjä olisi syntynyt runsaammin. Ja vastoin puunpolton sytyttämisen suosituksia. Kerrankin joku elää ja toimii kuin itse saarnaa. Sen toisen päämajan saisivat polttaa kokonaan, ei tule kuin kuluja moisesta matkustelusta. Jos vielä se olisi kuin meikäläisen käsitys majasta, lasipalatsilta se näyttää. Muutenkin noilla matkustelu euroilla rahoitettaisi hyvin, videokaistaa ihan mihin vaan, jos haluttaisi. Eiköhän joku katto pitäisi olla demokratian hinnassakin.
Monissa kansainvälisissä firmoissa on videoneuvottelut ja koulutukset lisääntyneet, aivan viime kuukausina ja matkustuskiellot ovat päällä. Puhelimessa ryhmäneuvotteluja on jo käyty iät ja ajat ja käydään edelleen. Kysymys on vain asenteesta – ei euroista.

Uutta luuria koukkuun – Arvopaperi
http://www.arvopaperi.fi/kolumnit_blogit/article287692.ece

Sakotus ei takaa parempaa liikenneturvaa - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/kommentit/uutiskommentti/article289596.ece?s=u&wtm=-20052009

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: