Oma blogiluettelo

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Pieniä on pienhiukkaset




Dave A35KL näyttää vaihtaneen antennia nyt siellä on G5RV käytössä ja 20 ja 30 m päivystää EU suuntaan 06.00 - 08.30 utc välisenä aikana. On siitä s-postien vaihdosta ollut jotain apua, pimeälläkin voi saada qson EUhun.

3D2ZW on nyt OC-156 Tiistaina aamusta tuli jenkkilästä vihje jossa oli OC-156, itse asema ei vielä täällä kuulunut.Siellä ajetaan 100 w dipoliin tai vertikaaliin, joten pihinää on odotettavissa kelipiikeissäkin. Maanantaina aamupäivällä, sitä oli tarjolla 14006.0 Ja EUsta tuli kaupanpäälle cq dx huutoa samalla taajuudella ja siitä pois siirtyminen oli hänelle vaikeaa. Tyylinä: Kun mie en kuule kettään niin ketä miä voin häiritä. OK2SK ansioksi kyllä pitää sanoa, että hän kyllä kysyi oliko taajuus vapaa, mutta ei malttanut kuunnella mahdollisia vastauksia vaan aloitti cq dx huutamisen samaan pötköön. Vasta dx-clusterilla ollut vihje meni perille.

Tiistaina aamulla 3D2ZW kävi välillä 30 m cw:llä, ei mitään havaintoa täällä. Ehkä puolisen tuntia oli siellä ja taas palasi takaisin 14002 ja siellä oli jo selvästi kuultavissa ja EUkin alkoi kelvata. http://www.qrz.com/detail/3D2ZW

Mielipiteitä - lainattuja ja omia

Verkkohyökkäys pistäisi Suomen poikkeustilaan Taloussanomat
http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2009/05/05/verkkohyokkays-pistaisi-suomen-poikkeustilaan/200911038/12

Tutkijat taas meitä kesäsaunan lämmittäjiä kiusaa pienhiukkaspäästöillä, ovat kuulemma vaarallisia ja niitä muodustuu runsaammin jos sytytät puut alhaalta. Käsittääkseni myös tulivuorenpurkaukset ovat jo ihan giga luokkaa suurimpia pienhiukkas päästöjen aiheuttajia. Tässä olisi meillä pieni päästökaupan paikka kielletään ensin EUssa tulivuoren purkaukset, jos Peruskoonin vaimokaan ei saa niitä komennettua hiljaiseksi, niin rahastusautomaatti vaan toimimaan ja heti.

Toisessa vaiheessa sopimus katetaan koko palloamme koskevaksi, meillä on tietysti tuo sama kielto ja valvojaksi palkataan sopiva tai pätevä tulivuorientarkastaja, joka on ensin perehdytettävä tehtävään. Ja sen edellyttämään vaativaan kuukausi raportointiin: ei purkauksia, ei purkauksia ja se tärkeä allekirjoitus.
Myös Venäjän metsäpalot on kiellettävä, tai ainakin lisättävä palosankojen ja pumppujen määrää ja ennenkaikkea halua sammuttaa palot, jos tämäkään ei auta. On heidät tarvittaessa velvoitettava ostamaan meiltä lisää päästöoikeuksia, jos meille savunsa laskevat: http://www.fmi.fi/uutiset/index.html?A=1&Id=1156236822.html

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: