Oma blogiluettelo

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Uutisia Rockall EU-189 kiven kupeelta




MM0RAI/P alus saapuu keskiviikkona aamusta Rockall EU-189 kiven kupeelle ja illalla pitäisi alkaa operointi tai aikaisin torstaina aamulla ja alkavan myrkyn vuoksi operointia on vain 24 tuntia. http://www.rockall.be/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=28

A35KL iota OC-064 workinta näyttää loppuvan heti paikallisen auringonlaskun jälkeen tai juuri ennen sitä. Ja samaan aikaan paras keli tänne pohjoisen EU suuntaan vasta nousee, kotiqsot ja muu aasian kyllä menee sinne hyvin, ennen tuota aikaakin.
Laitoin Davella s-postia, mitenhän se menee A35 perille vai jääkö odottamaan, kotiinpaluuta.

Tiistaina A35Kl oli ollut 10106 ja EUstakin vihjeitä annettu, tiedä vaikka olisi täälläkin kuulunut. Olin kokopäivän navigaattoria hesassa testaamassa. Ja täytyy sanoa että ainakin verenpaine oli selvästi alempana, osoitteet löytyi helposti. Koska tämä kylä ei niin tutuksi ole koskaan tullut, siellä aamuruuhkassa seisotellessa tuli mieleen, tänne en vieläkään kaipaa. Taidan olla jo liiaksi metsittynyt, kuuntelen aamuisin mieluusti joutsenten ääniä tai korppien kraakunaa, ratikoiden kirskunnan sijasta.

Jos se pimeys siellä A35KL haittaa workintaa, olisi meillä syytä lähettää sinne kynttilöitä, että qsoilua voisi jatkaa. On sitä joskus workittu hehkujen ja asteikkovalojen varassakin ja hyvin on ruutupaperilla ja lyijykynällä selvitty. Yksikin 3-500z valaisi hyvin jos vain oli sopiva kotelo, mutta kirjoittamien ja cw-anto ei samanaikaisesti oikein ollut vahvaa osaamisaluetta, muistien painelu kyllä onnistui.

Pari Västäräkkiä tuossa jäällä bongasin viikonlopun aikana, samoin ne pienen hyttysen kokoiset jotka pienessä parvessa lentävät ylös ja alas, karvainen käsivarsi ei niille kelpaa edes laskeutumiseen. Muita tulijoita ainakin Punarinta, joka varmaan edellisenä kesä pesi aivan tontille tulevan tien reunassa, keskellä mustikka pensastoa maassa, naarasta en vain tuntenut kun pesältä lähti.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku ,,, vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: