Oma blogiluettelo

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Ulkotyöosasto kutsuu


S04R Länsi-Sahara on tullut ääneen, ainakin 160,80, 40, 30, ja 15 m bandeilla Minäkin kilkuttelin sitä 80 m cw:llä, mutta oli jo aurinko jo liian ylhäällä, ei täältä jaksanut mennä läpi. Vain modepinnoja on tuolta saatavissa, tiistaina aamusta oli jopa kolmella bandilla oli asemia tarjolla. http://www.dxfriends.com/s04r/index.php

Maanantaina olin koko päivän reissussa, Kalakukko jäi kokonaan väliin olin jo vetänyt uuden koksin toiselle 80 m dipolille, joka on järvenpäällä matalalla ja toinen on tuossa mastossa ne harukset. Olen vain huomannut että bandin pohjat ovat tuolla matalalla selvästi hiljaisemmat, joten on mahdollista että sillä myös saattaa kuulla sellaisia asemia jotka tuolla 30 metrissä olevalla harusdipolilla ei kuule. No jäi viritelmä kotimaassa testaamatta , mutta tuli käytyä Lauttasaaressa HSK telakalla, ihastelemassa komeita paattia.

Lumet lähes hävinneet ja ulkotyöosasto kutsuu, sillä saattaa olla vaikutusta kirjoitteluun, aika näyttää.

Sitra patistaa kuntia tehostamaan toimintaansa, ja esittää kysymyksen miksi kaikissa pitää olla oma kirjanpitoa, puhelinkeskusta, palkanlaskentaa erään laskeman mukaan reilut 12.000 työpaikkaa ja esimerkiksi hoiva-alalla ei riitä euroja. Eikä laskemassa ole vielä huomiotu kuntayhtymiä ja muita kuntien omistamia osakeyhtiötä. On keksitty kunnallisen hallintomallin oravanpyörä jota ei kukaan uskalla pyörittää, poliitikot äänien menettämisen pelosta ja muut asiaan mahdollisesti työnsä puolesta vaikuttavat tahot, pelkäävät oman työpaikan puolesta, koska ovat sidoksissa mahdolliseen muutoksen kohteeseen. Ja me kaikki maksamme tuon pysähtyneisyyden ilot. Demokratialla on hintansa ja tässä sitä maksetaan oikein kunnolla.

Hyvä dx parempi mieli - muutama pilkku vielä parempi mieli!

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: