Oma blogiluettelo

perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pilkkuja tulee - Hannun OH1XX lupaus


Torstaina taisi olla keliä koska aamulla 80 cw:llä NI1M oli ihan luettavissa täälläkin.
Retu OH4MDY tuli lupauksensa mukaan ääneen torstaina XU7MDY ja ainakin 20 cw:llä ja ssb on bongattu, myös pitkäperjantai aamuna oli 15 m cw:llä hyvin kuultavissa, vaikka A-indeksi olikin noussut.

VK9 ollut tarjontaa, nyt Christmas Isl. JA1XGX/VK9X : http://island.geocities.jp/ja1xgivk9x/

S04R (sakari nolla neljä radio)Länsi-Sahara alkaa 12.4.2009, sivuilla mahdollisuus antaa palautetta hf-bandeista ja modeista joita sieltä kaipaa.
http://www.dxfriends.com/s04r/

Pilkkuja ei kuulemma tule ennen kuin Hannu OH1XX saa 300 dxcc-maata rikotuksi 160 m, ja se tuskin on OH0 Ahvenanmaa. Nyt täytyy aktivoida se puuttuva maa Hannulle niin saadaan nopeasti niitä pilkkuja, ei tässä muu auta:
http://www.ohdxf.fi/ohdxf/e107_files/material/dxtables/ohmaraton.htm

Onkohan kysymyksessä kontesti luokka M-2/M, koska ohjauspyöräkin on mahtunut kuvaan: http://www.break.com/pictures/yes-you-can-have-too-many-radios692224.html

Kuuntele Saturnuksen revontulia
http://www.tiedeuutiset.fi/kategoria.aspx?id=12&uid=381#381

Nyt on muitakin ongelmia kuin talous, demokratiakin on epäilyksen kohteena, koska vahvoja johtajia kaivataan:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkijat+ovat+eri+mielt%C3%A4+siit%C3%A4+onko+demokratia+kriisiss%C3%A4/1135245055922

Todennäköisesti jotain hanhilajia oli ryhmä liikkeellä järvellä jääpeitteen päällä matalalla lentäen todennäköisesti sulaa etsien, jota tuolta joelta löytyy ja sopiva levähtämispaikka. Päivittäin on joutsenia samoissa puuhissa, tosin käyttävät myös järvenjääpeitettä myös levähtämiseen.
Myyrät tehneet tuhojaan, kaikista omenapuun rungoista oli lumipeitteen alta oleva osa, kuoresta kokonaan jyrsitty. Oma moka jäi ne suojukset sinne syksyllä asentamatta, ja se tiivistystanssi siinä lumipeitteelle tekemättä. Taitaa olla omenapuiden menoa, katsotaan mitä kesällä tapahtuu, nouseeko sieltä juuresta versoja.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: