Oma blogiluettelo

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Clippertonin TX5K havaintoja bandilta

 
Lumista järvenselkää Verlassa

 
Nyt vaan odotelaan sitä QRT hetkeä, vihjettä vaan pukkaa  ja uutta selitystä



 


http://ky6r.com/author/ky6r/

 




 
             
 
Clipperton TX5K 30m

 
 

Tätä tiistaina aamulla kuuntelin ja kutsuin, ei onnistanut signaali alkoi jo pudota, eikä s-mittarissa mitään näyttöä. Nyt vain taajuutta päivystämään, että signaali taas nousisi ja tulisi dipolisarjalaisen vuoro. Nyt aamupuurolle xyl on herännyt, ja hän ilmoittautui cw fanikerhoon jäseksi, silloin ei kuulu huutoa yläkerrasta. Tai pitäisiköhän laittaa kutsut muistiin ja ajaa yöllä sieltä. Kyllä minä muutenkin olen enemmän cw ystävä, asemani on suorituskykyisempi cw:llä, ssb tulee useammin isonpannun asemia vastaan. Siis vuoronumeroni ssb selvästi isompi kuin cw:llä.

10103.0 TX5K 5-Mar-2013 0448Z EU only <K0TF>

TX5K infosivu

Täältä löytyy olennainen tieto TX5K peditiosta. Listaa läpimenneistä kutsuista minuutin viiveellä, sekä tietysti logi omista yhteyksistä.


 
Aiheelinen toteamus

To ALL de IK1MNJ: people does not know that the dx expeditions always work in split ? many hams always call simplex ? why ? be careful

Bandipoliisien lukumääräinen ero, ja julkisen hallinnon määrärahat

Tiistaina aamulla kuuntelin 7180 kyllä ne jenkitkin osaa pileuppi taajuudella huutaa, selvästi vähemmän bandipoliisia on ohjaamassa asemaa kaidalle tielle. Meillä EUssa on tehtävään valjastettu selvästi useampia asemia. Näyttää USA kongeressin säästöleikkuri purrut nopeasti jukisiin menoihin. Suuresti myös epäilen että se johtuu EU tukiasista jota on haettu saatu jokaiseen EU maahan. Joten pitäähän sitä meiltäkin löytyä näyttöä toimenpiteistä, projektin päätösraporttiin mihin eurot on käytetty.

 
Omat tavoitteet

Kuten olette huomanneet, olen TX5K kanssa ollut aktiivinen, yksi qso ennen tätä operaatiota ja siitä kortti, se on 15m ssb. Uusien bandien cw kiinnostaa ensijaisesti, jos jonkun bandin ssb tulee helposti lokiin kyllä mahtuu. Jos jollain uudella bandilla on samanaikaisesti cw tarjolla, siellä viihdyn hyvin.



73, Pertti OH5TQ
http://perttioh5tq.blogspot.fi/
skype on
 
 

 

 











 
 
 
 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tonnikaupalla muuta tarviketta jo rahdattu, mutta vielä olisi pitänyt ottaa tuulimylly sähkön tekoon, varmaan.