Oma blogiluettelo

perjantai 14. lokakuuta 2011

Hyvin on iltakeliä ollut lounaan ja luoteen välillä ja tietysti navanyli T32C:lle

Tämä näkymä avautuu Pacifikin suuntaan, masto on 42m + putki, tyvi noin 10 m järvenpinnasta, ylinnä 15m 6elm mono

3D2RI -  On kuulemma  Rotumalla, paikallisen High Schoolin asema.
Ensin vähän epäilin, koska Veijo Kuukkeli tai Esson baarin laitapöydässäkään ei kukaan tiennyt  asemasta mitään. Että tapaus on sarjassa 3D2RB, jossa asema paikallistettiin suomipojaksi, joka kuitenkaan ei ollut Rotumalla.

 K6GXO, Keith, iloitsee yhteydestä T32C kanssa 160m bandilla, hän ajoi aseman 1W teholla ja inverted L antennilla.

Ja täällä kolme OH poikaa iloitsevat yhteydestä 160m bandilla, OH1LQ ja OH2BU ja joku tuntematon kolmasmies ovat olleet asialla. Ainakaan viimeisessä loki päivityksessä, ei löytynyt useampia merkintöjä. Sen muistan joskus  bandilla kuulleeni että Juhanilla OH1LQ, on tai oli lähisuolla 160m vaiheistettuja  keppiä. Molemmilla on tietysti linukat.

Jussin oh5c bandipäivystys asema raportoi

JP-Triband​eri on kummallinen 3-bandin anteni 20,15 ja 10m, näytti kummat haukankyntensä sillä vorkin tässä torstaina  aamulla 06.40 VK0KEV tatsuunan 17m SSB LP tuli kovaa ja sain kikkailtua koolini valasmiehen korviin ja 58 raportilla meni hänen lokiinsa :-)
VK0KEV Kevin on Macquarie Island
Ei kuulunut tänään torstaina 13 pvä mitään T32 .sta paitsi tietysti 20m koko päivän, aamulla oli jopa superhelppo. Oli illalla 15m ssb ja keski-eurooppa vorkki mutta tänne nälkämään rajalle ei rasaustakaan. 17m tuli auroraisena mutta ei mitään mahdollisuutta vorkkia.

Minulla on piharakennuksen  kokopäiväisiä rakennuspuuhia, nyt perustuksien tekoa.
Pienelementit odottavat, vieressä paikoilleen asennusta. Bandien kuuntelu, ja dx-clusterin seuranta jääneet vähäisiksi. Jussilla OH5C kuuntelu ja raportointi pelaa. Jussi on 100w sarjassa ja antenni JP-Tribanderi ja windomi on kerrostalon katolla. Ja mieluiten ssb keräilee puutuvia maita.

Linkki

Epäonnistuminen on parhaimmillaan ennen kaikkea oppimiskokemus ja voimavara. Epäonni voi olla myös onnenpotku.
Tutkimuksen mukaan unettomuuden hoitaminen tulisi siis halvemmaksi kuin hoitamatta jättäminen.




Ei kommentteja: