Oma blogiluettelo

perjantai 28. lokakuuta 2011

Osa meneillään olevista pedioista ei osallistu CQ WW SSB kisaan olenkaan - joten muita modeja on tarjolla

 

ZK2X Niuelta tuli luettavasti torstaina ennen paikallista puoltapäivää, radar ja oma tumpelointi esti kunnollisen kutsumis yrityksen, nopeasti meni kelipiikki meni ohi. Ehkä  08.00 utc maissa oli täällä se paras hetki.

 

Vihjeitä dx-clusterilla

27.10.2011 DX de W0BR:       3504.0  5A8IS                                       1723Z

27.10.2011 DX de 4Z1TL:       3504.7  HA8IH                                      1723Z KM72

 

Milloin tuolla 5A Libyassa heimot / klaanit pystyvät sopimaan väliaikaisesta vallanjaosta, että pääsevät rakentamaan pysyvää rauhaa. Tosin maassa on ainakin jalkaväen aseita runsaasti, aineksia sisäiseen yhteenottoon on olemassa. Ellei sopuun nopeasti päästä, miten hommassa edetään. Toivotaan että saavat hallintoa pystyyn, joka voisi periaatteessa ottaa kantaa harrasteeseemme. Ja saisimme sieltäkin asemia ääneen.

 

W0BR itse sanoutuu irti, ainakin tästä vihjeestä. 

  7002.5  P5HO        27-Oct-2011 2045Z                                <W0BR>

 

CQ WW SSB tulevana viikonloppuna, osallistuvia asemien listassa tarkempia tietoja luokasta ja qsl osoitteet. Harvinaisen vähän on ulkosuomalaisia liikkeellä, ei kait ukkoutuminen ole syynä, vai hyvät pilkut joita odotellaan kotimaassa. Nopealla selaamisella, vain OH6DO ja OH0XX löytyvät ryhmistä. Ja nämäkin erilähteistä mainittu, samalta asemalta ZD8O Ascensinilla ja singleop luokasta.  Myös OH2UA on CR2X Azoreillla.Nämä ovat ennakkotietoja, kuka mikin takana ja missä luokassa on, sen kuulee bandilta ja näkee lähetystä lokista.

 http://www.ng3k.com/Misc/cqs2011.html

 

Kyllä se kisan odottaminen on tuonut asemia bandeille, olen kirjannut useita uusia bandi mode pinnoja, osa helppojakin, vain JW jäi kaivelemaan 15m ssb, jenkkilään meni, ei tänne,  vaikka antennin käänsin takapuoltakin sinne. Usein olen saanut jyrkemmässä kulmassa lähtevällä signaalilla, aseman kuuluviin ja yhteyden lähelle. Tai jollain muun bandin antennilla jolla tuo ehto täyttyy, ja muut olosuhteet ovat lyhyelle etenemiselle suotuisat. MU/PA9M 10 ja 12m ssb, tuli taas hyvin ilman antennien pyörittelyä.

 

Linkki

 

”Kyllä asiakas kysyy Härsläpästä, jos heillä on tarvetta”, tietää Arttu. Sitä paitsi Artulla on Härsläppä-pipo päässä – siitä asiakas kyllä arvaa mitä Artun tuote tekee.

http://www.talouselama.fi/blogit/fondian_blogi/nolottaako+sinuakin+myyminen/a705419

 

 

73,Pertti OH5TQEi kommentteja: