Oma blogiluettelo

tiistai 17. toukokuuta 2011

Tuvalun tarjontaa T2XG


Sydämelliset Onnittelut

Vilho Virtanen OH3VV ex OH5QN täyttää tänään 85 - vuotta.
Hän oli oppi-isäni Kuusankosken ajalla , kuin monen muun Kuusaan pojat.


T2XGTuvalulta oli tullut ääneen ja edes A-17 ei estänyt 20m cw:llä SP keliä sinne, tiistai aamuna. Yllättävän hyvä signaali vaikka A-indeksi noin korkealla, LP keliä en huomannut ollenkaan, vaikka lukujen perusteella sitä olisi voinut olla, paremmin kuinSP keliä.



Date             Hour   SFI   A   K Exp.K   R SA    GMF   Aurora   Logger
17-May-2011   05    92  17   2     1  63 qui   qui       no <DK0WCY>


Skimmerit ja dx-clusterit keskustelu avautunut CCF postituslistalla.
Avain sanoja on , pikkupyssyt dx-jahdissa, kotimaankisat, ks sainio 2011, mitä skimmeri yleensä raportoi, ja menneiden muistelu ja ihastelu.

Meillä kaikilla on rajallinen määrä pilkkumaksimia edessä, ja sen  tuoma paine saada kaikki kotiin on ylisuuri urakka, meille useimmille. Paineet sen suorittuksen tekemiseen on kyllä kovat ja se näkyy.

Vaimo joskus kysynyt mitä perikunta tekee näille workituille dxcc-maille? Minä pidän dx-workkimista, hauskana harrasteena. En minään graniitti muistomerkkinä jälkipolville, se oli yksi harrastus muiden joukossa, joka on rikastuttanut minun elämääni eri aikoina, ja nyt eläkepäivillä erityisesti. Tilaan johon olen tietoisesti pyrkinyt.

Jukka Jalosella on varmasti kysyntää kertomassa kiekkojoukkueen kokoamisesta ja roolittamisesta, suuryhtiöiden visionääreille, miten sopimus Kiekkoliiton kanssa sen sallii. Kuten aikanaan 1995 tapahtumat johtivat Kurren matkailuun vastaavassa tilanteessa.

Linkit

Repojotos

Kymen Sanomat: Kotkaan tulossa maailman suurin maatuulivoimala



73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut




Ei kommentteja: