Oma blogiluettelo

lauantai 7. toukokuuta 2011

Äideillle



Lauantaina A-indeksi on taas tippunut = hyvää hf-keliä, nyt aamulla 20m jenkkiä bandipullollaan. Samalla suunnalle 40 ja 30 m bandeilla hyvin asemia.


Jos haluat kuulla mitä OH6BG aseman cw-skimmeri kuulee eribandeilta

Kaikkilta skimmeri asemista  cw-vihjeet  ja bandit voit itse valita jos haluat



Ogasawaralta on kutsulla JD1BMH: perjantaina aamupuolella päivää oli 12m cw:llä ja puolenpäivän jälkeen ssb, hyvin täältäkin loivan qsb  saattelemana, oli EU vastaanottoa päällä.


K.S. Sainion uusi muistokilpailu pidetään ensi viikon sunnuntaina 15.5.2011.
 SSB-osa on klo 10.00–10.59 Suomen aikaa,
 CW klo 11.30–12.29 Suomen aikaa ja
 RTTY klo 13.00–13.59 Suomen aikaa.

Kaikissa osakilpailussa on luokat:
• Yleisluokka yli 100 W
• Yleisluokka max. 100W
• JUMA tms QRP max 5 W
• Perusluokka
• Multi/Multi/ kerholuokka
• SWL



Ranskalainen virologi ja nobelisti Luc Montagnier herätti tiedepiireissä myrskyn vuonna 2009 väittämällä, että bakteerit saattavat kommunikoida keskenään radioaalloilla.


Linkit


Euron kriisissä on kyse jättimäisestä veivauksesta, jossa velat siirtyvät yksityiseltä sektorilta veronmaksajille, tähän mennessä suurin pyramidi huijaus, kirjoittaa Argentiinan keskuspankin entinen johtaja Mario Blejer Financial Times -lehdessä.



Paikallisia yrityksiä
Kimolan Tupajumi on vanhoja tavaroita ja antiikkihuonekaluja myyvä ja kunnostava yritys. Valikoimiimme kuuluvat huonekalut, valaisimet, taulut, tekstiilit, astiat ja muut esineet 1700-luvulta 1950-luvulle. Lisäksi tarjoamme tyyliin ja kuhunkin vuodenaikaan sopivia koriste-esineitä ja sisustustuotteita. Lisäksi myymälämme yhteydessä toimivat kesäisin kahvila, kirpputori ja minigolfrata.



73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut


Ei kommentteja: