Oma blogiluettelo

tiistai 24. toukokuuta 2011

Järvessä vedenpinta nousee ja hyttyset inisee - kevättä se on


DX de WU5E:      14260.0  VE1AWW/CY0                                  1125Z

Tämä maanantain vihje CY0 Sablesta, aiheutti pientä vipinää. Ei ihan ollut Allanilla taajuuden pileuppi hallussa, ehkä operointikin siitä kehittyy ja toinen vfo löytyy ja lisää bandeja  rigistä, asema kuului kyllä hyvin. Reilusta 20 vihjeestä kaksi oli muualla kuin 20m ssb:llä, yksi 15m ja yksi 80m ssb:llä. Saaren vakituisiin asukkaisiin taitaa Allan ainakin väliaikaisesti kuulua.

Saman päivän iltana tuli muutama vihje FJ/OS1T 10m cw:llä, olisi kelvannut jos olisi kuullut, paikalliseen auringon laskuun ei tainnut asema siellä viihtyä, koska taajuudella on oli ON asema cq huutelemassa. Se tämän cw tekee mielenkiintoiseksi ettei FJ/OS1T ole luvannut cw olenkaan. Illan havaintoa 10m cw bandilta, muutamassa paikassa oli RTTY signaalia, muuten hiljaisella bandilla. Onko tämä sitä pakko cw korviketta, jos ei itse cw ole hallussa.


Tiistaina olin taas normaalissa päiväjärjestyksessä ja 03.00 utc maissa olin 40m bandia kuuntemassa ja PP0T Trindade oli 20m digillä jenkkiä workkimassa ja FJ/OS1T  St Barthelemy oli  40m ssb ja tuli paikat raikuen.  Ja EU asemat esittämässä toivottomia toiveita Juniorille PP0T, nyt pitäisi ollla siellä ja ja siellä.


7Z1TT Saudi-Arabia on mainittu tulevasta iota AS-191 operoinnista, joka olisi uuden iota ryhmän korkkaaminen, asema oli eilen 10m ssb, qth Jedda ja kutsujia riitti. Oliko kuitenkin workkijoilla suuri toive, että olisikin AS-191 nyt korkattu.


WPX CW osa on tulevana viikonloppuna, ennusteet lupaavat auringon osalta hiljaiseloa, eli pienillä pilkuilla mennään. Kari OH5WH muistutti, että vuosi sitten Aurora iski kesken kisan.

CW: May 28-29, 2011 Starts: 0000 GMT Saturday Ends: 2359 GMT Sunday

Kortteja nousee tarvittaessa kuin jalkapallossa ja kutsut CQ lehteen.

YELLOW card: Any entrant or operator issued a yellow card is not eligible for an award and will be listed at the end of the published results.

RED card: Any entrant or operator issued a red card is not eligible for an award, will be listed at the end of the published results, and will be ineligible for any CQ-sponsored contest award for a period of one year beginning with the publication of the violation in CQ magazine


  
Uusin PileUP lehti on ilmestynyt  3 / 2011 tuhti 9Mb pdf paketti



Linkki

Viisi keinoa lisätä älykkyyttäsi

 http://www.talouselama.fi/uutiset/article629506.ece?s=u&wtm=te-23052011



73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

 

 

 

 

Ei kommentteja: