Oma blogiluettelo

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Turvasaappaat ja pappa


Pilkut tippuneet ja kelit taas sen mukaiset, vaikka 20m aamukeliä navan yli jenkkilään on ollut tyypilliset, vuoden ajan kelit. Niistä on suurin innostus on mennyt ohi, välillä tulee sitäkin bandia aamuisin kuunneltua, jos ei muuta ole ollut tarjolla.

Ja nyt sitä ei ole ollut, tuo PP0T (PY0/T) on pahaan aikaan yleensä aina sellaisella bandilla tai modella, joita en enää kaipaa. 30 ja 40m olisi kovan kiinnostuksen kohteena,
80 tai 160m en usko minulla olevan mahdollisuuksia. Nyt pitää ihan herätä kesken yöunia kuuntelemaan, ei kait muukaan auta. Kevään ulkotyöosaston fyysiset puuhan antavat yleensä hyvän yöunen ainekset, ellei mene ylisuorituksen puolelle.


FJ/OS1T St. Barthelemy on tullut ääneen, tarjolla on ssb ja digi modet. 



T2XG Tuvalulta tulossa 17.4.2011 alkaen 40 -10 m kaikki modet.


K S Sainio 2011 jäi väliin, eiköhän tuo riitä jos sijoitus tuossa SM Kalakukossa kisassa pitää, mitä siinä ( linukka?) miesten välissä 100 watilla sain aikaan. Oli ihan hyvät OH-kelit 40m .


Olen huomannut että 80 m päiväkelien nihkeys on ajanut osan 3699 operaattoreista 40m ssb:lle, siellä en mahdollista vastaavaa kiinteää taajuutta ole vielä huomannut.


Järviveden lämpötila kävi jo +15c ,nyt itätuulen ansiosta pintavesi enää +11,5c.
Rantasaunan pienhuikkaskiihdytin Misa, on kyllä ollut käytössä, ei vain ole järvessä käynti ole kiinnostanut.

Keväällä lumisohjojen aikoihin ostin uudet  kumisaappaat osto tilanteessa katselin , joku turvaluokitus oli niihin merkattu, en niistä oikein mitään ymmärrä. Pohjat oli kovat ja kärjessä joku kovike, ajattelin tehdä elämäni ekat turvasaapas hankinnan ja ne ostin.

En ole koskaan minkäänlaisilla turvajalkineilla liikkunut, kun lumi lopullisesti suli ja tontin juuret ja kivet tuli poluilta esiin, oli minulla vaikeuksia niillä liikkua. Olin tottunut jalkineisiin jotka tunnisti kivet ja juuret, nämä oli todella tönköt jalassa, tuntuma saappaan alla olevaan maastoon katosi kokonaan. Potkin niillä kaikkea vastaan tulevaa, tavalliseen kävelyyn piti ihan keskittyä, ettei kompuroinut. Vain eikö enää jalka nouse kuin nuorella pojalla. Siinäkin saattaa olla syy.



Linkit

Kukinta-aikataulu Mustilassa

ARS11, Afrikkalaista taidetta 2.5.-25.9.2011


  
73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut


Ei kommentteja: