Oma blogiluettelo

perjantai 20. toukokuuta 2011

Jos Tuvalu T2XG tulisi 12m hyvin kelpaisi, A-indeksi tippunut

PP0T (PY0T) Trindade Isl oli torstaina aamulla jo täällä 40m hiipunut, jenkkilässä oli  qso juhlat pystyssä. Tuli käytyä Tallinnassa ja vielä aamulla uni maittoi. Jäi aamun vastaanotto väliin, joka poikkesi selvästi yleisestä työskentely aikataulusta.

Torstaina vielä puolenpäivän jälkeen T2XG Tuvalulta tuli hyvin,  15m cw:llä mittaria nostaen hyvin EU kelpasi. Viimeksi kirjoitettuun viitaten, ei näkynyt T2XG kuultujen listassa Jarin OH6BG skimmerissa, koska pileuppi pyöri ilman CQ tai DE antoa tuntikausia ja pelkkällä kutsun antamisella se  ei tule skimmeristä jakeluun.

T2XG Tuvalulta on 24.5.2011 saakka äänessä ja sen jälkeen pari päivää 3D2XD. Tuvalun viimeiset dx-clusteriin annetut vihjeet on täällä.

http://www.dxwatch.com/dxsd1/dxsd1.php?f=0&t=dx&c=T2XG

T2XG oli ollut torstaina aamulla 12m cw:lläkin, taas olin poissa .Piti käydä rivitalon katolla, neljässä vuodessa oli tullut hyvä sammaleen kasvun alku. Ei sinne ”tavallisella” osakkeenomistajalla ole yleensä mitään asiaa. Minulla oli silloin se 80m dipoli, rivitalon yli se oli helppo huoltaa sieltä, jopa narujen vaihdot. Muuta antenni kalustoa en sinne edes yrittänyt kun tämä PTS projekti tänne Jaalaan oli vahvasti toteutumassa.

RSGB IOTA Uutisia

Uusille vielä korkkaamattomille IOTA ryhmille on nostettu yhteyskynnystä nyt se on  vähintään 200 ja 3 maanosaan.  Myös deleted DXCC - maiden saariin on tarkennuksia. Täydellinen luettelo sääntöjen muutokset löytyvät osoitteesta.

http://www.gkma3.dsl.pipex.com/IOTA%20Rule%20Changes%202011.pdf

 

Linkit

Toukotalkoot - kampanja 2010

Asukkaan oma vastuu, energiansäästö ja turvallisuus ovat Toukotalkoot 2010 -kampanjan teemoja. Kampanja keskittyy asuntojen talotekniikan kuntoon ja huoltoon, mikä asukkailta helposti unohtuu. Toukotalkoiden tarkistuslistan avulla tavallisimmat asukkaalle kuuluvat tarkistus- ja huoltotoimet on helppo käydä läpi ainakin kerran vuodessa.

http://www.toukotalkoot.info/

 

Labraliha tulee ja pelastaa - oletko valmis? http://www.talouselama.fi/uutiset/article628193.ece?s=u&wtm=te-18052011



73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

 

Ei kommentteja: