Oma blogiluettelo

lauantai 4. syyskuuta 2010

Kesää vielä elokuun kuvissa


Keliäkin taisi olla ainakin 20 m bandilla, koska pilkkuja on R-indeksi oli noussut. En vain mastoa viitsinyt käännellä etelään se sojotti, ZS8M jäljiltä. Pohjoisen olisi ollut sopiva suunta. Pacifikin asemien kuunteluun. ja hyvä on välillä pitää antennin perää tuulen suuntaan. Ainakin E5, FO, ja KH6 Mutta sopivasti oli noita voimakkaita tuulenpuuskia ja uutta ei olisi noiden vihjeiden mukaan edes tulossa, joten annoin olla.


Lauantaina aamulla rohkaisin mieleni ja käänsin antennit pohjoiseen ja KH7Y siellä oli 21018 tuli hyvin ja koilisesta muutamia japanilaisia, oli AA-testin ssb-osa meneillään.

*****

OH3I/P on pitänyt yllä hyvää tarjontaa kansallispuistosta jopa dx-bandeilla ja vihjeitä tullut runsaasti OHFF-020 ja kuulemma kysyntää ollut erityisesti juuri siellä. Operaattoreilla olikin kokemusta dx-työskentelystä Rami OH3BHL ja Aaro OH9RJ, joten se ei rajoittunut 3699 työskentelyyn.
World Flora Fauna
http://www.wff44.com/en/

*****

Radioamatöörikilpailut
Kim Östman OH6KZP, tuloksia ja audioita
http://www.kimostman.fi/radio/contest_fin.html

*****
SER kierrätykseen vein eilen perjantaina muutaman pc raadon, siellä oli isohko henkilöauton perässä liikkuvan peräkärryn joka oli täynnä omenia, jotka kipattiin kaatopaikka jätteisiin. On varmaan tullut hyvä omenasato, olen kyllä muutamassa paikassa nähnyt portin pielessä laatikon ja siinä lapun ota tästä. Eräältä ilmaiseksi antajalta oli viety jopa astia jossa ne oli, valitteli lehdessä kadonnutta pärekoria. Tuttu näky täälläpäin vanhoilla etenkin omakotialueilla, mummoilla ja papoilla ei ole suurta omaa tarvetta määrien säilömiseen.

Linkit

Miljardisäästöissä muhii miljardimoka -   Talouselämä
http://www.talouselama.fi/uutiset/article495730.ece?s=u&wtm=te-03092010

Veijo analysoi insinööriyttä - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/viihde/veijo/article495939.ece?s=r&wtm=-04092010

Pertin päiväkirja
http://perttioh5tq.blogspot.com/
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: