Oma blogiluettelo

torstai 23. syyskuuta 2010

HF- kelit selvästi nousseet


FO8RZ Ranskan Polyneesiasta oli myös keskiviikkona aamupäivällä 21295 tuli hyvin, antoi todellisia raporttia. Kohtalaisen voimakas oli signaali,  OH asemat häntä hyvin workkineet, lokin stastiikka sen kertoo yhteydet ovat vuodesta 2009 alkaen.
Muutama kuuntelu- ja clusteri vihje raportoi FO8RZ  signaalia oli  myös tarjolla LP, itse ajoin pohjoisen kautta. Samalla aikaan ja samalla bandilla oli myös KH7, jota kuuntelin sekä SP että LP ja jälkimmäinen oli selvästi parempi. FO kyllä kutsui EUta, joten siellä saattoi olla suunta-antenni, tai huonon etu-takasuhteen omaava suunta-antenni.

QRZ.COM Callsign FO8RZ

Pääasia että hf-kelit selvästi nousseet, 15 m bandilla oli keliä pitkää tietä ja lyhyttä tietä Pacifikille.


John ZD9GI Gough Islandilta on tulossa ääneen, hänellä alkaa saarella vuoden komennus ja työskentelee vapaa aikanaan. Kalustona on TS-480 ja linukka, 160 - 10 m on ohjelmassa. 
Summits On The Air - Awards
Awardin kriteerit täyttävät kohteet Suomessa


DK0WCY järjestelee nettiyhteyksiä uudella tavalla ja siitä syystä ei dx-clusterit saa sieltä infoja.
Magnetometrin sivu kyllä toimii, täytyy kuunnella 10144 onko siellä cw:llä tarjolla infoa, nyt vaikuttaa hiljaiselta, kello on 05.37 utc

HomePages für DK0WCY, Aurora Bake in JO44VQ


3699 käytiin keskustelua, miksi pitää olla oman signaalin monitorointi käytössä ssb:llä. Minä en kaipaa hengitysääniä bandille ja tämä on yksi ja tehokastapa hoitaa asia järjestykseen – jos halutaan.

Linkit

Autoton päivä on itsensä pettämistä - Tekniikka&Talous
Tervehdys teille suomalaiset - Talouselämä

Pertin päiväkirja uusi osoite

Ei kommentteja: