Oma blogiluettelo

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

DXCC awardi


Olen vuohkannut tulevista DXCC awardin muutoksista useaan kertaan jotka tulevat 10.10.2010 voimaan. Ne on ainakin meikäläiselle maiden päivittämisen paikka ja varmasti aktiivisuuden huippu vähään aikaan. OH-maratonin workkijat saavat  lisää sitä yhdeksänkertaisesti ja mahdolliset mode tarpeet päälle. Joten kyseessä on iso kerralla tapahtuva muutos, vastaava en muista tapahtuneen ollenkaan.

Ja varmasti myös tarjonnan huippu, Karibialla tapahtuvat muutokset ei pitäisi täältä olla ongelma millään bandilla, jos tarjontaa on  24 h vuorokaudesta ja on aikaa kytätä bandien avauksia. Joillakin bandeilla asemat tulevat varmasti kaikenaikaa, joko pihisten tai mahdottoman kovaa. Enemmän pileup aseman omat rajoitteet saattavat sotkea EU workintaa, esim. ”only usa” tai muut vastaavat.

DXCC Listings

DXCC awardin eQSL politiikka

Deleted Entities

Yhteyshenkilö ja valtuutettu korttien tarkastaja meillä on.
John Ahlbom, OH5NZ
oh5nz@sral.fi


Linkki

Taloyhtiö - Rakentaminen - Remontointi - Isännöinti ja Hallinta

Tämän  ennusteen tekeminen sopii tietysti myös omakoti asujalle. Tulokset perustuu vain eri materiaalien ominaisuuksiin ja kyseille rakennusvuodelle tyypilliseen tapaa tehdä asioita ja silloin voimassa oleviin määräyksiin.

Pertin päiväkirja uusi osoite

Ei kommentteja: