Oma blogiluettelo

tiistai 1. kesäkuuta 2010

E4X opettaa EU:lle suunnattujen kutsujen merkitystä - hyvä


E4X lokinsivun statistiikasta näkyy selvästi alun vaikeus yhteyksistä jenkkilään, yhteyksistä lähes puolet on ollut EU.
DX friends - E4X - 2010
http://www.dxfriends.com/e4x/data/statistics.php

Palestiina oli maanantaina aamulla 21295 ja kuului hyvin, joku siinä kysyi milloin olette 12 m ssb ja vastaus oli myöhemmin. Silloin viritin linukan bandille ja rigi oli 24940 maissa kuuntelulla ja leveällä ssb filsulla, taustalla puuhasin muuta. Bandilla oli hiljaista, joten jokainen pienikin rasahdus kuului hyvin, ja siinä vähän jälkeen puolen yhdentoista paikallista aikaa, kuului kaukaista ssb splatteria ja kas siinä 24945 se E4X huuteli cq ja signaali oli tuhti, reilu s9 joten ei vaikeuksia päästä taajuudelta läpi, kutsujat oli todella vähissä yhtään vihjettä ei asemasta silloin vielä ollut tällä bandilla ja modella. Taisin olla uutta modea tällä bandilla korkkaamassa, ainakin minulle uusi mode pinna tällä bandilla.

Noin lähtökohtaisesti E4X kuuluu pitkin päivää täällä pohjolan perillä 30 –10 m bandeilla, kuuntele milloin sieltä yritetään jenkkilään tai muu suunnattu kutsu, se tarkoittaa juuri sitä.

Nyt tiistaina näytti pilkut (R-indeksi 40 )tehneen tehtävänsä ja jenkkikeliä on joten EU ei silloin ole asiaa kutsumaan, jonka he kyllä ilmoittavat selvästi ja usein. Kaiken huippuna EU asemat jotka pyynnöstä NA / USA huolimatta kutsuvat ja kaiken kukkuraksi sekoilevat vfo kanssa ja kutsuvat pileuppi taajuudella.

Kannattaa vaikka printata vaikka runsaasti sivuja onkin ja lukea ainakin.
http://www.sral.fi/files/arvomaailma.pdf

Linkki

Poikkitieteellisellä projektilla vauhtia tuotekehitykseen - Metallitekniikka - Tekniikka&Talous
http://www.tekniikkatalous.fi/metalli/metallitekniikka/article424015.ece?s=u&wtm=tt-31052010


Pertin päiväkirja
http://oh5tq.blospot.com
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: