Oma blogiluettelo

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Ei vaan jaksa sataa..



Torstaina pitkästä aikaa kuuntelin bandia 21010 FO8RZ sähkötteli pitkin paikallista aamua ainakin 08.00 utc alkaen oli hyvin kuultavissa selvästi yli puolenpäivän, vähän vaille yksi signaali hiipui, vai lopettiko pileupin pidon. Yläkerran juhannus siivousten lomassa sitä kuuntelin. Keliä on, niitä pacifikin vasta-asemia puuttuu.

Erään Pacifikkia alkuvuonna kiertäneen ukrainalaisen retkikunnan saldo 8000 yhteyttä, kustannukset 65.000 taalaa ja pitkärivi vastoinkäymisiä. Yhteyden hinnaksi tulee reilu 8 taalaa per kpl. Tiedä sitten onko ukrainassa käytössä länsimainen tuloslaskelma.

Contest Club Finland - Kalakukko 2010 Tulokset
http://contestclubfinland.com/CCF/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=2


OH1JO ja OH1LEG on menossa EU-140, Kaunissaareen tarjonta alkaa 27 pv heinäkuuta, suorastaan olen ihmetellyt ettei sinne ole viimevuosina kukaan OH mennyt, saareen on säännöllinen Kotkan Sapokasta päivittäinen yhteys ja mökkiä vuokrataan.

kaikkien li-itosten kantaisä: http://www.kl7uw.com/Hardlinesplice.htm

Pintaveden lämpötila järvessä jo noussut +22 c, paineet talviturkkien heittämiseen kasvaa ja illalla on rantasaunakin lämmin, joten kyllä se toisessa lämpöaallossa on hoidettava, sitä ei tiedä tuleeko sitä kolmatta aaltoa ollenkaan – se onnistui.

Linkki

Loma lukemista :)
Työterveyslaitos - Työhyvinvointi
http://www.ttl.fi/fi/tyohyvinvointi/tyon_imu/testi/sivut/tyonimu_testi.aspx

Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: