Oma blogiluettelo

lauantai 26. kesäkuuta 2010

ZS8M saisi ollä äänessä 20 m bandilla myöhemmin iltaisin - olisi keliä tänne



ZS8M oli eilen illalla 3793 tai ainakin meklari ZS6HA, itse asemaa en onnistunut kuulemaan, koska ukkos / sadepilvi painoi päälle ja kaikki koksit mukaan lukien oli syytä irrottaa radioista, joten se siitä. Tuossa MUF tilanteessa olisi keli tänne ollut jopa parempi 20 m kuin 80 m bandilla. Usein hänelle perinteiseen aikaan olla aktiivi bandeilla iltapäivällä 20 m keli on tänne todella hintelä, en ole monestikaan kuullut itse asemaa. Taajuudelta huutajia ja vihjeitä sitä useammin.

Viimeksi tämän teoksen lukemisen tarpeellisuuden ja sisällön ymmärtämistä olisi tarvittu 3C0 Annobon operaation yhteydessä.

Amateur Radio Ethics and Operating Procedures,
Myös suomeksi löytyy täältä 25 kielen joukosta teos nimeltä Worrkimisen arvomailma
http://www.ham-operating-ethics.org/

Juhannus yönä tulee bongattua paikallisten juhannustulien lisäksi joita järvellä näkyy, kiiltomatoja joita tuolla rantatyöräällä näyttää joka vuosi löytyvän. Yksi oli lehtikompostin päältä, rantaviivasta reilusti ylöspäin. Ehkä oli hyvä paikka ravinnolle - etanoille.

Kiiltomato – Wikipedia
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kiiltomato


Mökki bongaus: Havaintoja kerätään viidestä lajista: kuikka, laulujoutsen, kyhmyjoutsen, rantasipi ja meriharakka. Jos mökillä esiintyy jokin tai jotkut näistä lajeista, niistä pyydetään ilmoittamaan suurin samaan aikaan nähty määrä.
http://www.mokkibongaus.fi

Linkki

Vanhemmuus antaa eväitä johtajan tehtäviin Taloussanomat
http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2010/06/26/iti-ja-isa-osaavat-johtaa/20108834/139


Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: