Oma blogiluettelo

torstai 24. kesäkuuta 2010

Vihjeen monistus on helppoa, itse kutsun kuuleminen vaatii ehkä aikaa ja malttia

Paikallisen Lampila Golfin, lasten viheriö


Vt bandi päivystäjä Jussi OH5C kertoi eilen 8Q7TB oli ansiokkaasti workittu 14242 jossa piti olla ZS8M vihjeen mukaan, jota taas monistettiin kuulematta itse asemankutsua.

KL7RRC ryhmä on taas aktivoimassa uusia tai harvinaisia iota saaria.
Timetable Chirikof Island NA-235 and Seal Island NA-239 expedition
http://www.na-234.com/timetable_chirikof_island.html


Menneitä muistelleen, tämän retken alussa minäkin vielä kuulolla ja mukana, sen jälkeen päivät täyttyivät muulla ohjelmalla, joten bandien seuranta jäi vähiin ja dx-bullettinien seuranta ontui pahasti.
Home - MS0INT - Flannan Islands - IOTA EU-118
http://www.ms0int.com/


Kutsulla TS7C iota AF-73 Kerkenah oli keväällä asema äänessä, nyt on selvinnyt että kyseinen operaatio oli laiton. Samaa kutsua tarjottiin vihjeenä AF-068 joka iota listan mukaan on Länsi – Saharalle kuuluva saari muutaman tuhanen kilometrin päässä, tuskin kuljetuskalustoa on tuolla niin nopeaan toimintaa saatavilla.

Meritse ei ainakaan, kyse oli vain vuorokauden ajasta jonka sisällä asema piti olla jo toisessa paikassa ja äänessä. Ehkä kyseessä oli henkilö joka tiesi AF- 073 todellisen taustan ja piruili toisella erittäin harvinaisella, lähes samasta suunnasta olevalla iotalla ja laittoi vihjeen jota taas monistettiin, kuulematta itse sanomaa saarelta. Muistan itse tilanteen hyvin koska juuri tuota etäisyyttä kritisoin ettei ole mahdollista noin nopeasti siirtyä ja muutenkin, mistä teltasta on kyseinen Länsi – Saharan lisenssi onnistuttu yleensä saamaan – jos sitä oli olenkaan olemassa.

Linkit

Kyllä sitä pappakin voi oppia uutta, esi- tai alakoulu ikäisille kiva tapa pitää yhteyttä kotona oleville sisaruksiin, oman itse luodun hahmon kanssa tai muuten tavata uusia kavereita.

Panfu - Panfu on lasten turvallinen virtuaalimaailma, jossa he voivat pelata opettavaisia ja hauskoja pelejä, tavata ja jutella ystäviensä kanssa sekä pitää hauskaa
http://www.panfu.fi/

Laajakaistan hinta: "Kaksio Bulevardilla" — Uusi Suomi
http://www.uusisuomi.fi/raha/95800-laajakaistan-hinta-%25E2%2580%259Dkaksio-bulevardilla%25E2%2580%259D

Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: