Oma blogiluettelo

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Puolukat kukkii ja mustikat raakaleina



Annobon 3C0C on saanut nettilokin päivitettyä ja muutekin yhteys internettiin on saatu auki ja sivuja on kuvin päivitetty. 160 ja 80 on ongelma edelleen antennien osalta, myrsky oli reipotellut antennia ja geniskin nikotellut, ainakin tiistaina 15 m cw:llä avainnus ja tone oli erilaiset, kuin aikaisemmin cw:llä. www.3c0c-annobon.com/photos/

www.3c0c-annobon.com/logs/3c0c.php

Eka lokin päivitykseen statistiikan osalta, silmiinpistävin piirre on jenkkilän tosi kehno edustus, Aasiakin tuplaten. Kyllä siinä alussa oli se A –indeksi korkealla ja nähtävästi tappoi jenkki kelit sieltäkin. Joten en yhtään ihmettele jenkkien turhautumista joka näkyy dx-vihjeissä. Tänne OH oli siinä 209 yhteyttä, jota pidän ihan hyvänä määränä. Aina siinä alussa näin harvinaisella asemalla on turhaa qrm taajuudella joka karkottaa rauhallisemmat workijjat taajuudelta – ehtii sen sitten myöhemminkin.

Vahinko ettei tuohon listaukseen tule kuin 100 ensimmäistä OH workkijaa, olisi kiva katsella miten monta ”uusia” OH workkijoita löytyy listalta. Pilkkujen määräkin selvästi lisääntynyt ja MUF on aina siinä illansuussa käynyt reilusti yli 30 Mhz, mutta kaipaamani 12 tai 10 m operaatioista ei ole vielä ollut, toiselta puutuu cw ja toiselta ssb. Omaa lokia katsellessa, joka toiselta päivältä löytyy merkintä joka on merkkinä että jotain uutta on tullut jollain bandilla tai modella tältä peditiolta.

Eilen puolenyön maissa, PY – P5 jalkapallo ottelun jälkeen tulin käymään clusterilla ja sieltä se 30 m yhteyksin syntyi, hyvin näytti OH kelpaavan, vaikka kysyntääkin oli.

Linkki

Tutkimus: tuulivoimaloihin tottuu Kymenlaakso yle.fi
http://yle.fi/alueet/kymenlaakso/2010/06/tutkimus_tuulivoimaloihin_tottuu_1762183.html?origin=rss

Pertin päiväkirja
pertti.oh5tq@gmail.com
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: