Oma blogiluettelo

lauantai 29. marraskuuta 2008

Workkimisen arvomaailma by ON4UN ja ON4WW


CQWW CW piti mennä workkimaan OH5Z , mutta täällä punkan pohjalla ollaan kuumeessa ja ropitettuna, toivoen että lukemat tästä laskisi ja pääsisi workkimaan, edes vähäksi aikaa ennen kisan loppua.

SRAL sivujen sisällysluetteloa selailin ja löysin todella mielenkiintoisen uutuuden sieltä WORKKIMISEN ARVOMAAILMA Luullakseni tapaus IT9RYH 20 m ssb dx- ikkunassa on kirvoittanut ON4UN ja ON4WW laatimaan hyvin laajan teoksen joka on nyt suomennettunakin saatavilla. Tämä on perusteos jokaiselle asemalla, sisältää asioita joita ei missään valmennuksessa jotka tähtää radioamatööri luvaan saamiseen käydä näin perusteellisesti läpi osaa tuskin edes sivutaan, teos on 65 sivuinen ja PDF löytyy: http://www.sral.fi/luettelo.php
josta ainoa W-alkuinen.

Erityisen iloinen olen kohdasta:
III:11 VIHJEITÄ DX- ja DX-PEDITIO- OPERAATTOREILLE
Jo vanha kansanviisaus joka Esson baarissakin tiedettiin kertoo karun totuuden, sellainen pileuppi kuin on sen pitäjä. Suorastaan pakollisena pitäisin tämän lukemisena peditio-operaattoreille ja sen muun osan meille sitä DX-peditiota workkiville.

Teoksen viisauksiin tulen varmasti palaamaan, nyt aamun annos roppia ja pää uudelleen tyynyyn. Vielä on tarkoitus workkia CQWW CW-osaa OH5Z:lla.

H44TO innostamana myös H44MY on alkanut pitää antennia EU suuntaan via LP ja eteläinen EU naattii harvase aamu hänen signaalistaan, tänne ei oikein LP signaali aina jaksa pukata.

Hyvä DX - parempi mieli.

Ei kommentteja: