Oma blogiluettelo

maanantai 17. marraskuuta 2008

Syksyn CW-aktiviteetti lähestyy


Vähän on ollut muita kiiruuksia, kuuntelu ja jopa dx-clusterin vilkuilu jäänyt todella vähälle.Vaikka 80 ja 160 bandeille olisi ollut uusia workittavia ainakin hälyjen mukaan ja R-indeksilläkin on lukuja joten ei ihan kehnoja kelejä nyt pitäisi olla.

Easter Isl. CE0Y/N6NO oli ja meni, en 30 m bandille sattunut sellaisiin aikoihin että olisin edes kuullut asemaa. Vielä sunnuntaina iltapäivälläkin oli ollut tarjolla.
Lauantaina ehtoolla olin 14256 kuulolla kun N3RM oli siinä ja pihisi ja kotiqsoja ajoi NA-083 majakalta, olisi ollut uusi IOTA, en vaan niin varmasti pystynyt joka hetki lukemaan, joten kutsua en edes viitsinyt, pitkään en siinä taajuudella viihtynyt kun suljin radion. Sunnuntaina aamusta OA4BNY/2 SA-075 uutena oli tarjolla 7002.0 ja tuli tietysti hyvin

Toshi JA8BMK on matkalla toiselle saarelle ja uutena kohteena pitäisi tulla aivan näinä päivinä ääneen T31XX West Kiribatilta:

Pahus kun eräässä ohjelmassa on Tallenna ja Poista sarakkeet allekkain ja joskus menee rivit sekaisin ihan pelkkää huolimattomuutta, eikä huomaa vasta kun olen Roskakorin tyhjentänyt.

Järven pintakin on vielä nousussa, mielestäni ollaan jo kevään korkeuksissa ellei jo vähän ylikin, koska laiturille pyrkii vesi jos vähänkin on tuulta.

Hyvä DX - parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: