Oma blogiluettelo

torstai 6. marraskuuta 2008

Graylinessä kaiken päivää


Täällä ollaan 160 ja 80 m bandeilla dipolien varassa, ja siitä johtuen pelkkiä auringonlapsia ollaan onneksi siinä on nousuja ja laskuja. Olen iloinen kuin joskus ennen, sain ekan qson jenkkilään nyt vain 160 m cw:llä N6ND oli vasta-asema. Keskiviikko aamulla näytti olevan jenkilään 6 ja 7 alueelle keliä, muita en kuullut vaikka vihjeitä kyllä oli. OH3XR cq dx vihjattiin 0 alueelta ja VE7 oli qson kohteena, ei vaan ollut luettavissa täällä. Torstai aamun saalis oli KL7HBK 80 m cw:llä, kiitos Ramin OH2BGD vihjeen. Yritin samaan aikaan 160 m 9L0W saada kuuluviin, huonolla menestyksellä. KL7HBK tuli hyvin juuri paikallisen auringon nousun aikaan.

Myöhemmin aamupäivällä T30XX tuli kuin tykki 7013 ja OHta meni putkenaan läpi, joten keliä oli, olis varmaa ssbkin mennyt läpi jos olisi ollut tarjolla. Myös YJ0AQY tuli hyvin, vielä siinä puolenpäivän aikoihin, samoin CO8LY tuli tyylikkäästi sisään Näissä jaoissa oli pohjoinen EU selvästi vahvoilla. Koska ollaan tilanteessa jossa olemme jatkuvasti graylinessa ja sen huomaa juuri tuolla 40 m bandilla selvästi. Keliä on lähes kaikkiin suuntiin, lännestä pohjoisen kautta itään. Tästä hyvänä esimerkkinä oli T30XX joka tuli iltapäivällä 7088 ssb:llä ja edelleen signaali oli hyvä ja OH putkea sinne oli.

Kotisivuni on nyt puhdistettu muutamista logoista ja niihin liitetyistä linkeistä, omakutsu vielä toimii. OH5RBI dx-clusterille pääsee taas selaimella, vaikka siellä on telnet käytössä. Klikkaat vain OH5RBI telnet infoa.

Hyvä DX- parempi mieli.

Ei kommentteja: