Oma blogiluettelo

sunnuntai 2. marraskuuta 2008

160 m bandilla tungosta kisojen aikana


Kyllä oli lauantaina tarjontaa 28010 oli VU4RG ja 28030 oli VU7SJ siinä 11.00 utc maissa, ei vaan kuulunut kumpaakaan. Illan suussa oli Reijo useaan otteeseen 160 m cw:llä kutsulla XU7MDY tarjolla, OHta pukkasi kovasti läpi.

Sunnuntai aamulla olin taas 160 m qrv ja olin ON6KST chatissa katselemassa mitä isot pojat low bandeilla puuhaa ja tulihan siitä KL7HBK workittua uutena, mutta syy oli taas siellä toisessa päässä John signaali oli vakuuttava. K9FD/KH6 oli myös tarjolla, ei montaakaan merkiä tullut luettavasti, pihinää kyllä oli tarjolla parhaaseen auringon nousun aikaan tänne. Vaikka Timo OH5KW Elimäen savipellolta sinne piti qson, samoihin aikoihin. Keli-indeksitkin kyllä hyvät A-oli alhaala ja R oli lukemia, nollan sijaan merkki että pilkku oli appelsiinissa.

CCF s-postilistalla käydään keskustelua kisat - vastaan muut kisoihin eri syista kriittisesti suhtautuvat. Joista moni kirjoittaja vain kritisoi bandin cq:lla valtaajia, joilla työaika alkaa graylinen aikana ja päättyy vasta aamulla, yksi qso tulee vasta 20 pitkän cq jälkeen, jos tulee silloinkaan. Ja keskustelu alkoi taas heti CQ SSB -osan jälkeen.

CCF postituslistan arkisto on avoin kaikille, arkistoa on huhtikuusta 2000 alkaen. Joten mielenkiintoista luettavaa riittää, monesta jopa SRAL ja CCF historian käänteistä, muillekkin kuin vaan kontesteista kiinnostuneille: http://contestclubfinland.com/CCF/

Järven pinta on taas noussut jopa 20 cm, taittaa olla Siikakosken voimalaitoksen yläpuolinen allas luvan ylärajalla, koska juoksutusta on lisätty. Ikäväähän se on varmasti näillä sähkön hinnoilla juoksuttaa, suorastaan mieletöntä luonnonvarojen tuhlausta.

Hyvä DX- parempi mieli.

Ei kommentteja: