Oma blogiluettelo

maanantai 24. marraskuuta 2008

Hallinnolla on hintansa - minusta liikaakin


Kanarialla on kaikki toisin mobileasematkin kuin keskiverto OH-asema. Tnx Kari OH5XT


Seinäjoen kaikki uutiset ei minua saaneet iloiseksi - elämä jatkuu ja etenkin DX-jahtaaminen.

Harrasteeni hallinnolla näyttää olevan hintansa ja mahdollisesti lisää on tulossa, vaikka pääkonttori ei ole edes keskustan kalliissa lasipalatsissa, josta aukeaa merinäköala. Käyttötilin velka limiittiä on valmius nostaa ja projektirahasto perustettu, mistähän tämä kertoo?
Ehkä jostain ennalta arvaamattomasta, budjetin ulkopuolisesta kustannuksesta joka saattaa tulla maksettavaksi. Tai normaalista vuodenvaihteen kassanpohjan paistamisesta, jos jäsenmaksut peritään normaalilla ajoituksella tammikuussa 2009.

Harvoin sattuu että tulee samalla qsolla tulee uusi IOTA, nyt NA-133 ja bandimaa HK0/A etenkin 80 m bandilla, mutta sunnuntaina aamusta se tapahtui 3503,5 oli 5K0T. Oli kyllä hyvää OH-putkea, signaalikin oli täällä hyvä edellytykset qsolle otolliset. Suorastaan olisi harmittanut jos qsoa ei olisi syntynyt - tosin kaikkeen on hyvä tottua. http://www.5k0t.com/

Tuli pienet pakkaset ja bandien pohjat taas nousi, kyllä tähän kosteuteenkin vähän kyllästyi ja kuivaa kautta jo kaipasi vaikka en näitä bandinpohjia vättämättä haluasi nostaa.

Hyvä DX - parempi mieli.

73, Pertti OH5TQ
http://personal.inet.fi/koti/oh5tq/

Ei kommentteja: