Oma blogiluettelo

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Lauantaita odotellessa


Monenlaista huhua on ollut että Karibiallla tulisi taas uusi dxcc-maa 15 pv joulukuuta 2008 lähinnä PJ suunnalta. Nyt Hollannista kuuluu uutisia, voi olla että että tuleekin uusi dxcc-maa mutta ehkä vasta 2010. Varmaa on taas muutama matkalaukku jossain valmiina jossa sopiva varustus valmiina - kaikenvaralta. Joulua voi viettää myös myös muualla kuin kotona.

SRAL osalta Seinäjoellä tehdään lauantaina isoja päätöksiä. Äänestys kirje on aikoja sitten postitettu eikä se ollut tyhjä, en paljasta montako ääntä siellä oli. Olen kyllä varautunut pahimpaan - valitettavasti. Isot taloudelliset panokset on SRAL pelissä, maineen lisäksi.
En vieläkään harrasta harrasteeni hallinnoimista, seuraan kyllä mihin yhdistykseni SRAL rahoja käytetään, silloin kun olen niiden maksajana.Toukokuussa 2009 tulee/tulisi jäsenenä olo vuosia 47 täyteen, aika näyttää päästääkö siihen. Koskaan ei ole jäsenyys ollut näin lähellä katkoa.

Kokemus se oli tämäkin jonotin puolisen tuntia Eppu Normaalin lippuja Kouvolan konserttiin. Siellä oli selvästi kahta ikäpolvea jonossa, faneja tai heidän vanhempiaan, minäkin kuuluin siihen jälkimmäiseen http://www.houseofrockbar.fi/
Ti-Ti Nallen meriseikkailuun sai liput postitse. http://www.kuusankoski.fi/tapahtumat/?pid=525&cg=219
Taisi tulla vuoden 2008 kulttuuripläjäys kerralla täytetyksi.

Hyvä DX - parempi mieli.

Ei kommentteja: