Oma blogiluettelo

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kehnolta näyttää ja kuuluu - maksimia eletään



20m ssb on päivittäin DXnettiä 14183 ANZA net päivittäin klo 0515 utc. Ja Pacific DXNet Maanantaisin, Keskiviikkoisin ja Perjantaisin klo 0700 utc 14183.

Sekä 40m bandilla VK7ROY vetämä dxnet Keskiviikkoisin ja Perjantaisin 0930 utc, taajuudella 7130. Tämä viime mainittu ei taida vielä, näillä auringon nousuajoilla täällä tuskin kuuluu.

Jos et ole ollut koskaan aikaisemmin dxnetissä mukana, kuuntele ainakin hetken että pääset perille netin vetäjän tavasta hoitaa liikenne kyseisessä netissä, siinäkin on netti kohtaisia eroja. Perusasioita on, älä huuda pidettävän yhteyden päälle, vaikka EU asemat sitä tekisi, voit joutua jonon hännille, tai et saa vuoroa sillä päivällä olenkaan, riippuu netin pyörittäjän arvomailmasta.

Rotumalta 3D2CJ piti olla kuun alussa porukka äänessä, en ole edes löytänyt tuoretta nettisivua. Tai yhtään vihjettä, nuo 14195  vihjeet on kyllä Ninon kiusaksi annettuja.

Tulossa olevia: ZK2AB Niuelta 9.9. ja VK9OL Lord Howelta 10.9  odotetaan ääneen.
  
Belgian ryhmä yrittää taas iota EU-189 Rockall saarelle, Syyskuun 27 tai 28 päivä, mahdollisesti 48 tuntia tai vähemmän, lahjoituksia otetaan vastaan. Yksi yhteys saarelle suositellaan vain pidettäväksi, koska aika on rajoitettu. Kutsu on MM0RAI/P.

Uusi lehti PileUP on taas talkoovoimin kasattu, kannattaa tutustua SAC keliennusteisiin, hyvää huumoria unohtamatta.
PileUP 15 (4) 2011,  51 sivua (10,75Mb)


Rantakäärmeen 10-15 cm pitkiä poikasia on ilmestynyt syyskuun aurinkoisina päivinä lämmittelemään, pihan hiekka pinnoille. Matkaa järven vesirajaa on reilut 40m, siellä vesi vain +18 c, ei enää huokuttele uimaan. Ovat aika kranttuja veden lämpötilasta, en ole alle +20 c vedessä koskaan nähnyt Rantakäärmettä vapaaehtoisesti uimassa, ahdistettuna kyllä.

Muutama hanhi aura on mennyt pitäen valtavaa kaakatusta, jos ne läheltä menee ei niitä voi olla kuulematta. En tiedä mistä tuli taajuus 14195 mieleen, hanhien seurustelua kuunnelessa, ehkä siitä etten ymmärrä italiaa.

Linkki

”Byrokraatti joka yrittää poimia menestyviä kasvuyrityksiä on kuin katolinen pappi joka yrittää antaa seksivinkkejä”.

.

     73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut
http://tupala.mine.nu/oh5tq/                                                               


Ei kommentteja: