Oma blogiluettelo

perjantai 16. syyskuuta 2011

Huono oli omenasato - auringonpilkujen puute syynä tähänkin


Workitaan tämä SAC  CW  ensin tulevana viikonloppuna, tosin vähän tuo 45-vuotis hääpäivän kakun syönti saattaa jarruttaa, mutta itsehän olen tuota päivää aikanaan ollut valitsemassa, turha on nyt valitella ja selitellä, SAC on ollut joka vuosi.

Tulossa olevia 22.9 alkaen, IOTA AF-068 kohtuullisen harvinainen. Ryhmän tekee vielä erikoiseksi, se että. RSGB IOTA info sivu kertoo, DXCC: Western Sahara ja Main Prefix CN = Marokko ja S0 = Western Sahara

 Missä sitä nyt tosiaan ollaan, Marokossa vain Länsi Saharassa, vai mereen piirretyllä viivalla. Googlen kartta palvelusta, en löytänyt kyseistä paikkaa,  saksasta löytyy Herne, ja tietysti Länsi Sahara, mutta ei sen tai Marokon rannikolta kyseistä saariryhmää tai saarta. Vai eikö mittakaava riitä sen havaitsemiseen, tai osaaminen.

 Name: Western Sahara South Group
Claimed by: 11.3% of participants.
Main prefix: CN, S0
Location: 20.88N - 25.00N / 14.83W - 17.25W
DXCC: WESTERN SAHARA

Jos tämä on Sakari Nollaa, Western Saharaa saattaa tulla aika hässäkkä jos ja kun asemat tulevat ääneen, sieltä on ainakin kerran pitänyt tulla yksi ryhmä alkuvuonna ääneen. Tietysti IOTA päätökset eivät ole DXCC-awardi komitean tulkintoja, joten katsotaan mitä tässä nyt oikein on tapahtuu, jos ääneen pääsevät keskustelua varmaan syntyy.

Nyt ääneen pyrkivä ryhmällä on seuraavat kutsut ja qth ilmoitettu AF-068
5C2B, 5C2J, 5C2L,  5C2P,  5C2SG, CN8QX ja CN8QY. 5C2 prefiksi on myös Marokolle annettu.

Elokuun 425 Magasine kirjoittaa vain Marokon, siis CN aktivoinnista, mainitsi kylläkin myös AF-068.




     73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut
http://tupala.mine.nu/oh5tq/                                                                




Ei kommentteja: