Oma blogiluettelo

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Ei se Aurokaan aina ole seuranamme



Toiveita on että A-indeksi laskee, aivan lähipäivinä.


Niin hyvin A-indeksi nousu 48, tappaa pohjoisen navanyli kelin, vaikka Solar Fluxi on  148 , T32C Itäiseltä Kiribatilta täällä tiistaina päivällä vain juuri ja juuri pihisi. Edellispäivänä samaan aikaa sama bandilla 20m tuli mittaria nostaen.

      NEXT DXPed in 2012: maybe Conway Reef, 3D2C


27.9.2011 DX de RD4AAA:    10114.0  YJ0ANR       Up 2.3                         1642Z


Ja näitä odotellaan


MM0RAI/P iota EU –189


Tiistaina illan suussa 13.30 utc maissa Rotumalle menevä porukka,3D2R/MM tuli 7005 mittarin täydeltä, japanilaiset  ja EU itärintama, ehkä meni paatille vielä paremmin, ei meinannut sekaan sopia.


T8XX loki löytyy täältä




Moni isompi dx-peditio ilmoittaa käyttävän ohjeena omalle työskentelylleen ja suosittaa luettavaksi kaikille DX CODIN lukemista.

Ja se jos mikä, että pileuppien pitäjät nämä ovat nämä perusasiat ovat sisäistäneet ja noudattavat myös niitä, on yksi tärkeä perusasia.

Pysyy pileuppi hyvin kasassa ja eitoivottuja turhautumis ilmiöitä ei taajuudella ilmene, ainakaan niin runsaasti. Tämä on hyvä paikkaa opettaa meille hyviä työskentely tapoja, vaikka emme olisi kyseiseen oppaaseen tutustuneetkaan.

Pileuppi asema on taajuuden herra joka pitää homman kasassa, me kutsujat vain noudatamme hänen käskyjään. Miten pitää käyttäytyä, kyllä se kuuntelulla selviää.


Ja lyhennettynä


    Suorastaan toivon että OHDXF mahdollisesti saava sponsori rahaa tai laiteita sidotaan    mainitun teoksen lukemiseen ja sisäistämiseen, kaikilta operaattoreilta joita retkelle osallistuu, tai vähintään lyhennettyyn versioon tutustumista.


    73,Pertti OH5TQ

Ei kommentteja: