Oma blogiluettelo

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Vettä sataa ja lumet sulaa - jäältäkin



Selvästi huomaan itsestäni, pientä peditio väsyä on ilmassa. Ja kevään ulkotyöosaston hommat painaa päälle. Ensi Revilla 4A4A joka oli aluksi todella vaativa vasta-asema, sain kuitenkin muutaman bandi moden. Ja tämä VU4PB jonka minun näkökulmasta pelasti pilkkujen olennainen nousu, puutteet oli siellä 10 ja12m päässä. Joiden avautuminen oli suorastaan juhlaa, 100 w sinne workittiin lopussa mennen tullen, piti vain olla paikalla, tai remote aseman puikoissa.

SFI on edelleen päälle sata ja pilkkuja vieläkin, mutta A-indeksi kävi 20 tienoilla, joten navan yli tai sitä lähellä oleville suunnille se teki hallaa.

Jari OH8LQ teki sunnuntaina kivan kokeilun, laittoi Telnet osoitteen jakoon jossa pääsi maistelemaan hänen Skimmerin vihjeitä, ja niitä tuli. Silloin oli polska poikien kisa meneillään ja EU vihjettä pukkasi, taisi siinä muutaman peruskisan vihjekin päästä mukaan.
Oliko siinä Suomen Mestaruus Kalakukossa se Skimmeri sarjakin, perinteistä dx-clusterista siellä tuskin on apua. En muista että koskaan olen nähnyt kotimaan kisojen aikana kotimaan kisan vihjeen.


Welcome to the VU4PB Online QSL Request System (OQRS)




Vaikeaa se on pakollisen vuosikokouksen pito, eräällä yhdistyksellä (CCF). Jos vaihto ehto jota en tässä tapauksessa väitä, on seuraava. Pidetään vuosikokouksia, jossa kävellään toistuvasti KHT tilintarkastajien lausunnon yli. Joiden tarkoitus on valvoa että yhdistyksen toiminnan periaatteet toteutuu myös toiminnassa ja näin ei selvästi tapahdu. Hallitukselle myönnetään tästä huolimatta vastuu vapaus. Tässä on kysymys hallituksen moraalin mittaamisesta, joka meni todella alas, euroista puhumattakaan.(SRAL) Liike-elämässä tämä toimenpide johtaisi näkyviin toimiin.


Linkki

10 tapaa varautua talousromahdukseen J





73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: