Oma blogiluettelo

torstai 7. huhtikuuta 2011

Taulukot palautetaan OHDXF:n sivuille ja RA lehteen


KH8 - Amerikan Samoa, OC-045 Rick, kutsulla AI5P/KH8, on huhtikuun  8 –18 pv aktiivinen lomailun ohessa. Näihin jenkkilän Pacifikin loma keikkojen workkimisiin, suhtaudun aika kriittisesti, täällä EU ssa ei kannata paljokaan hehkutella. Kotiin sieltä kyllä pidetään yhteyksiä, usein vaan samaan aikaa ei ole EU keliä sillä bandilla. Olen iloisesti yllättänyt jos EUlle olisi erillistä tarjontaa. Mistä moinen negatiivisuus, vuosien varrella on vain useasti näin käynyt, kun Pacifikista oli vielä puutteita, joten sitä suuntaa tuli tiukasti seurattua.

SV2ASP/A  Monk Apollo, saattaa aktivoitua huhtikuun  9 –16 pv välisenä aikana, hänelle viedään laite lahjoitusta ja rakennetaan parempaa asemaa.

Pierre, ZS1HF/ZS8M meni QRT Marion Island lopullisesti. Hänen viimeisin
uutiskirje löytyy osoitteesta: http://www.iz8epy.it/html/zs8m.html


Torstaina oli A-indeksi taas noussut 27 ja pilkut vähentyneet – ei keliä.


OHDXF:n hallitus päätti uusia Taulukoiden säännöt niin, että uudet säännöt
 pyritään julkaisemaan OHDXF:n vuosikokouksessa 16.04.2011. Kun säännöt on julkistettu, niin kerätään taulukoiden käyttäjien mielipiteitä.  Ja sitten kun maas on taas rauha ja ihmisillä hyvä tahto, niin Taulukot palautetaan OHDXF:n sivuille´ja RA lehteen.


http://www.ohdxf.fi/9

  
Tuli tehtyä virhe, jäi tuo vanha kotisivu Soneralle keikkumaan yhteistyön loputtua ja nyt ei ole valtuuksia sitä poistaa. Näyttää tulevan tänne blogisivulle liikennettä vielä sen kautta vielä jonkun verran. Se ei ole paha, mutta siellä on  vanhaa workinta tilastoa, jota en voi päivittää. Jotain tarttis tehdä.

Yllättävän moni päiväkirjani lukijoista on siirtynyt sähköposti seurantaan, joka mahdollisuus on ollut vasta muutaman päivän. Lähettäkää minulle palautetta, mielipiteitä, juttuja tai kuvia JPG. Kaikki sähköpostilla tai päiväkirjan sivuilta annetut kommentit tulee ensin minulle, ja vasta hyväksynnän jälkeen ne laitan sivuille, jos siihen on lähettäjän selvä lupa.


Linkki

Kuuma ja kuiva kasaa puunlehtiin myrkkyjä - maaperän ravinteet kärsivät

73, Pertti OH5TQ
skype on
Kotisivut

Ei kommentteja: